Akkukäyttöiset työkalut vahvalla suorituskyvyllä

Akkukäyttöiset yökalut ovat ympäristöystävällisiä, ilman melua ja pakokaasua. Nyt Kellfri esittelee 36 V:n akkukäyttöisen työkalusarjan vahvalla suorituskyvyllä ja pitkällä käyttöiällä.

Sarjaan kuuluvat ketjusaha, ruohotrimmeri, raivaussaha, pensasleikkuri ja lehtipuhallin. Kaikki koneet toimivat samalla yhteensopivalla 36 V:n akulla.

Tuotemerkistä riippumatta, useimmat vastaavat koneet valmistetaan Kiinassa. Kellfri toimii ilman välikäsiä suoraan maailman johtavien valmistajien kanssa, taaten parhaan laadun ja edullisimman hinnan.

-Olemme vertailleet tuotteitamme tunnetuun, ammattilaiskäyttöön tarkoitetun tuotemerkin kanssa. Tulokset ovat täysin vertailukelpoisia, lehtipuhaltimen puhallusteho ja käyttöikä jopa ylittivät vertailukoneen, tuumaa tuotepäällikkö Fabian Hellgren.

Moottorisahassaon 14-tuumainen Oregon-laippa, 52-lenkkinen 3/8” ketju, jonka kiristäminen tapahtuu ilman työkaluja. Teho 1400W. Voiteluöljysäiliö 0,2L. Paino ilman akkua vain 3,5 kg. Sahasta löytyy myös enegiansäästötila.

Tehtaan testin perusteella sahalla pystyy tekemään yli 150 poikkisahausta 4x4” parrusta täydellä akun latauksella.

– Sahasin sahalla puoli tuntia, ennen akun loppumista, kehuu Fabian.

Akun lataus kestää n. tunnin. Jos teet sahauksen ohella muutakin, kuten siirrät ja pinoat puita, riittää kaksi akkua jatkuvaan työskentelyyn päivän ajaksi, ilman lataustaukoja.

"Olemme testanneet työkalujamme tunnetun tuotemerkin kanssa. Tulokset ovat täysin vertailukelpoisia"

Raivaussaha ja ruohotrimmeri ovat pohjimmiltaan sama kone. Erona on raivaussahan kaksinkertainen käyttökahva ja kolmiteräinen, 255m leikkausterä. Ruohotrimmerissä on yhden käden kahva ja 2,0 mm:n trimmerilanka. Trimmeri painaa ilman akkua 3,8 kg, raivaussaha 4,2 kg.

Lehtipuhallin on pieni voimanpesä. 4,0 Ah akku kestää 25-70 minuutin työskentelyn puhallusnopeudesta riippuen. Paino ilman akkua 2,15 kg. Puhallusnopeus jopa 60 m/s.

Pensasleikkurissa on 56 cm pitkä leikkuuterä, joka leikkaa 1500 kertaa minuutissa. Kuormittamattomalla käytöllä 2,0 Ah akku kestää n. 40 minuuttia.

Kellfrin akkukäyttöiset työkalut ovat korkealuokkaisia työkaluja. Suojavaatetus ja -varusteet ovat koneitamme käytettäessä yhtä tärkeitä kuin polttomoottorikoneitakin käytettäessä. Huolehdi itsesi ja ympäristösi turvallisuudesta!

Lisätietoja koneista, akuista ja laturista löydät täältä.