0

Soita meille 020 722 9130, arkisin klo 08:00 - 16:00

Juontokelkka mönkijälle

Juontopulkalla tukkien kuljetus onnistuu turvallisesti ja metsää säästäen.

219 €
Varastotilanne:
Varastossa

Tuotekoodi:
21-LP

Liiku kuin kärppä metsässä – kuljeta tukkeja turvallisesti ja hellävaraisesti

• Työleveys 770 cm
• Teleskooppinen vetoaisa
• 12 piikkiä
• Paksuus 0,5 cm


Juontokelkan tai -pulkan käytöstä on runsaasti hyötyä. Tukit eivät pääse liukumaan tai jäämään kiinni metsän eri esteisiin, kuten kiviin, puihin tai kantoihin. Kelkkaa työvälineenä käyttäessäsi säästät samalla metsää, koska kelkka liukuu hyvin alustallaan.

Etuosan muoto tekee sen, että kelkka seuraa alustaansa; se liikkuu erittäin ketterästi kantojen ja kivien yli tai ympäri jäämättä niihin kiinni. Tukit pysyvät paikoillaan hampaiden ansiosta.

Kelkkaa käytetään useiden tukkien tai puiden vetämiseen eli ”juontoon” samanaikaisesti. Laitat vain tukin toisen pään kelkkaan ja kierrät kettingin tukin tai tukkien ympärille.

Kelkan mukana toimitetaan teleskooppinen vetoaisa jyrkissä ylämäissä ajamista varten, mutta se tasoittaa menoa myös epätasaisilla pinnoilla ja tekee ajosta pehmeämpää.

Kun työt on tehty, kelkka voidaan helposti irrottaa ja kuljettaa kätevästi esim. mönkijän ohjauspyörän edessä olevassa kuormaustelineessä.

Iskun- ja kulutuksenkestävä, helppo huuhdella puhtaaksi käytön jälkeen. Voidaan käyttää myös metsästyksessä saaliin siirtoon.
P x L x K
1750 x 770 x 450 mm
Paino
36 kg