KAMPANJA

BG2002-paalipihti Trimaan sopivalla kiinnikkeellä

Paalipihti Trimaan sopivalla kiinnikkeellä sekä rinnakkaisohjauksella tai ilman.

Varastossa
Tuotekoodi
20-BG2002T
Tarjoushinta 699 € Tarjous on voimassa 2020-10-04 saakka Normaali hinta 769 €

Ruotsin myydyintä paalipihtiä on kehitetty entisestään!

• Suosittelemme BG2002-paalipihtiä sinulle, joka haluat helposti ohjattavat ja paaleja hellävaraisesti käsittelevät pihdit
• Nostaa enintään 1200 kg painavia pyöröpaaleja
• Pihtien rakenteen ansiosta pihdit tarttuvat paaliin parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi paaliin osuu aina pyöristetty kohta, mikä suojaa paalia tarpeettomilta vaurioilta
• Voit itse päättää helposti pultin irrottamisella käytätkö rinnakkaisohjausta vai et
• Vahva rakenne/runkoMeillä Kellfrillä on paras kokemus paalinkäsittelystä, mistä parhaina suosittelijoina toimivat tuhannet asiakkaamme.

Tätä paalipihdin perusversiota voi käyttää maatilalla, jossa halutaan työskennellä tehokkaasti helposti ohjattavalla pihdillä ja jossa aikaa on käytettävissä rajallisesti. Tämä paalipihti on rakenteensa ylimääräisen haruksen ja vahvan runkonsa ansiosta luokkansa aatelia, sillä se tarttuu paaliin parhaalla otteella.

Paalipihdin rakenne estää muovipäällysteisten paalien turhat vaurioitumiset. Kouran varret koostuvat pyöreistä, saumattomista putkista. Kiinnitys runkoon on tehty vahvoilla, vääntöjäykillä, lämpövalssatuilla neliöprofiileilla, joissa on erityisen pyöreät kulmat. Tämän rakenteen ansiosta paaliin osuu aina pyöristetty kohta, mikä suojaa paalia tarpeettomilta vaurioilta.

Kouran varret ovat samansuuntaiset, mikä helpottaa traktorinkuljettajan työtä kuormauksen aikana. Puristusvoima on suunniteltu riittäväksi raskaimpienkin paalien käsittelyyn, ja raidetangon ansiosta molemmat kouran varret puristuvat yhteen paineella, joka jakautuu tasaisesti paalin eri kohtiin. Vaatimuksena on kaksitoiminen ulosotto traktoriin. Jos käyttäjä ei halua käyttää rinnakkaisohjausta, hän voi yksinkertaisesti poistaa toiminnon käytöstä irrottamalla yhden pultin.

Kellfrin pihdit ovat erinomainen valinta sinulle, joka arvostat suuresti paalinkäsittelyä, kun se on parhaimmillaan. Sopii myös neliskanttisille paaleille. Jos haluat täydellisen lopputuloksen neliskanttisten paalien käsittelyssä, suosittelemme neliskanttisia paalipihtejämme napsauta tästä.

Valikoimassamme on myös kiinnikkeitä, jotka sopivat seuraaviin kiinnityksiin: Euro napsauta tästä, tyypin 3 Ålö napsauta tästä, kolmipiste napsauta tästä ja kuormain napsauta tästä.

Lisävarusteet:
- Pieni BM-kiinnike napsauta tästä tai suuri BM-kiinnike napsauta tästä
- Hydraulisylinteri alle 110 baarin työpaineelle

Ominaisuudet
Liitäntätapit ½'' putkikierre
Työpaine enint. 175 baaria 70/40 - 300
Paalin koko 800–1800 mm
Paalin paino maks. 1200 kg