BG3000-paalipihti, Euro

Paalipihti Euro-kiinnikkeellä
Varastossa
Tuotekoodi
20-BG3000E
920 €

Paalipihti, jossa työskentelyn tarkkuus yhdistyy voimaan!

• BG3000-paalipihdin avulla käsittelet tuhansia paaleja
• Tarkkuus on BG3000-paalipihdin erikoisalaa
• Nostaa enintään 1200 kg painavia pyörö- ja neliskanttisia paaleja
• Yksittäiset varret takaavat, että paalit eivät vahingoitu pinottaessa
• Käyttäjille, jotka asettavat suuret vaatimukset toimivuudelle ja suorituskyvylleTämän toisen sukupolven paalipihdin avulla teet tarvitsemasi määrän nostoja erittäin tarkasti. Sopii sinulle, jos tuotat paljon muovitettuja paaleja tai yksinkertaisesti haluat toimivan paalipihdin, joka toimii täysin itsenäisesti ilman rinnakkaisohjausta. Koska paalivarret toimivat täysin itsenäisesti, ne toimivat tarkemmin ja voit nostaa muovia naarmuttamatta ja reikien tekemistä myös paaleja, jotka eivät ole aivan pihtien keskellä.

Pihdin rakenne on tukeva, siinä ei ole teräviä reunoja, varret ovat rakenteeltaan tiiviit putket, joiden kulmat on pyöristetty, ja tämä kaikki tuottaa hyvin hellävaraisen otteen paaleista. Tukeva, matala runko helpottaa työn seuraamista. Takaiskuventtiilillä varustettu hydraulisylinteri varmistaa paalien pysymisen pihdissä kuljetuksen aikana.

Paalipihtiin vaaditaan kaksitoiminen ulosotto traktoriin. Paalipihdin mukana toimitetaan kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä, sekä kiinnike, joka sopii Euro-kiinnikkeeseen.

Valikoimaamme kuuluu myös Trimaan sopiva kiinnike – napsauta tästä.

Lisävarusteet: Suuri BM-kiinnike – napsauta tästä.
Ominaisuudet
Työpaine väh. 150 baaria
Paalin koko 700–1600 mm
Paalin paino maks. 1200 kg
Paino 253 kg
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Videot