Hevoset

Kellfriltä löydät tuotteita, joista saat hyöytyä ja apua hevosten päivittäiseen hoitoon. Hevoset ovat sosiaalisia eläimiä, on tärkeää kiinnittää yhtä paljon huomiota sekä itse eläimeen että sen elinympäristöön. Etsitpä tuotteita talliin tai hevosten hoitamiseen, löydät kaiken valikoimistamme.

Hevospilttuut

Hevoset ovat isoja eläimiä ja vaativat runsaasti tilaa. Jos olet rakentamassa hevospilttuuta, löydät kaikki tarvittavat tuotteet täältä. Voit käyttää mallistoamme myös nykyisen pilttuun laajentamiseen. Kellfriltä löydät kaikki tarvittavat tuotteet, joilla teet hevoselle turvallisen elinympäristön myös ulkotiloihin. Tarjoamme myös sekä mönkijällä että traktorilla käytettävät haravakoneet ja harat ratsastuskentän hoitoon.

Ruokinta

Hevoset tarvitsevat raikasta vettä ja ravintoa.Löydät molempiin ratkaisut Kellfriltä. Invenstoimalla ruokintahäkkiin pienennät rehuhävikkiä, pidät ruokinta-alueen ympäristön siistimpänä ja tarjoat hevoselle puhtaampaa ravintoa. Juoma-astiaksi suosittelemme painoventtiilillä varustettua juomakuppia, josta hevoset voivat tarvitessaan saada raikasta ja puhdasta vettä.

Tarvikkeet

Tarjoamme monipuolisen tuotevalikoiman tallitarvikkeita, kuten satula- ja suitsitelineitä, lattiamattoja, ikkunaristikoita ja paljon muuta. Tämän kaiken löudät Kellfriltä!

Lue lisää
0 tuote