Ruokintahäkki hevosille ja nautakarjalle, ø 1,8 m, 4 osaa

Kellfri Basic. Pyöreä ruokintahäkki, tukevat runkoputket, neliosainen ja tiiviit saumat.

261 € Veroton
Varastossa
Tuotekoodi
34-FR1804

Pyöreä, neliosainen ruokintahäkki

• Tilaa yhdelle paalille
• Ulkohalkaisija 180 cm
• Korkeus 50 cm


Tämä ruokintahäkki on juuri sopiva sellaiselle, jolla on laitumella useampia hevosia ja joka haluaa kuljettaa niille enemmän ruokaa, mutta haluaa silti käyttää edullista ruokintahäkkiä. Hevoset saavat enemmän tilaa, kun koko paali mahtuu ruokintahäkkiin. Ruokintahäkin ympäriltä tilaa saavien hevosten määrän voi käyttäjä päättää itse hevosten koon sekä sen perusteella, mikä hevosten arvojärjestys eli hierarkia laumassa on.

Ruokintahäkki muodostuu neljästä lohkosta, ja siinä on tiiviit liitokset, jotka kootaan pulteilla ja muttereilla koko liitoksen pituudelta.

Erittäin helppo siirtää, sillä ruokintahäkin voi vain kaataa ja rullata uuteen paikkaan tai nostaa trukkihaarukoiden päälle. Käyttäjä säästää sekä selkäänsä että hartioitaan.

Pyöreä ruokintahäkki soveltuu parhaiten enintään 140 cm:n kokoisille paaleille, minkä ansiosta rehun hävikki on mahdollisimman pientä. Suuremmille paaleille suosittelemme yhtä kokoa suurempaa ruokintahäkkiä, jonka halkaisija on 230 cm. Nämä ruokintahäkit löydät täältä: Lapatuilla varustettu ruokintahäkki nautakarjalle, 12 paikkaa, Peitetyillä lapatuilla varustettu ruokintahäkki, 12 paikkaa

Löydät lisää ruokintahäkkejä täältä.

Tämä ruokintarengas on KELLFRI BASIC -tuote, ja se on kustannustehokas vaihtoehto tavalliselle valikoimallemme – hieman yksinkertaisempia tuotteita halvempaan hintaan.

Mitä hyötyä ruokintahäkin käyttämisestä on?
• Voit pienentää hävikkiä, sillä eläimet eivät tallaa tippunutta korsirehua jalkoihinsa
• Voit parantaa sen avulla ruokintapaikan hygieniaa, sillä saastumisriski pienenee
• Voit käyttää vähemmän aikaa ruokintapaikan siivoamiseen ja pienentää lantalaan menevän korsirehun määrää

Voit käyttää vähemmän rehua, parantaa ruokintapaikan hygieniaa ja säästää aikaa!

Toimitetaan asentamattomana.

Tärkeää muistettavaa hevosille soveltuvien ruokintahäkkien valinnassa

Vaikka hevoset muodostavat oman eläinlajinsa, niitä on useita rotuja ja näin ollen roduille ominainen käytös vaihtelee räjähtävän lyhytpinnaisesta pitkäpinnaiseen. Omistaja tuntee hevosensa ja niiden käytöksen parhaiten, joten pyydämme miettimään, kuinka hevoset reagoivat erilaisissa ruokintahäkin sisältävissä tilanteissa, jotta vahinkoja ei pääse tapahtumaan.

Se, kuinka monta hevosta ruokintahäkin ympärillä tulee olemaan, on ratkaisevaa ruokintahäkin koolle ja sille, kuinka monta ruokintahäkkiä tarvitaan. Huomioi, että mitä ahtaampaa ruokintahäkin ympärillä on, sitä suurempi vahinkoriski on. Omistaja on itse vastuussa ruokintahäkkimallin valinnasta, sillä hän tuntee hevosensa parhaiten.

Lue ohjekirjamme täältä.

Lisätietoja
Halkaisija1800 mm
Kokonaiskorkeus500 mm