Metsävaunu 9 tonnia ja nosturi 7,0 m

Metsävaunu 9 tonnia ja nosturi 7,0 m. Teleskooppipuomi ja kääntyvät tuet.

Järeä tukkivaunu, jossa teleskooppipuomi ja kääntyvät tuet

• Maavara 52 cm
• Pyörät 400/60-15,5
• Teleskooppipuomilla varustetun nosturin toimintasäde: 7,0 m
• Nostokapasiteetti 7,0 metrin varrella: 250 kg
• Ympäripyörivä rotaattori ja runko-ohjaus ovat vakiona
• Tartuntapinta-ala 0,21 m²

Kellfrin metsävaunu ja nosturi ovat kestäväksi mitoitettu yhdistelmä, jolla on parhaat ajo-ominaisuudet ja maksimaalinen liikkuvuus. Suunnittelijamme ovat suunnitelleet sen tehokkaaksi metsässä turvallisuudesta tinkimättä.

Suojaportti on hyvin mitoitettu suojaamaan kuljettajaa. Kaikki hydrauliikka ja putkisto on sisäänrakennettu tai suojattu pintavaurioiden minimoimiseksi.

Vaunun alla on riittävästi tilaa, jotta se voi helposti ylittää mahdolliset esteet, sekä kiipeämistä tukeva teli. Vaunun painopiste on alhaalla ja hydraulisten tukijalkojen ansiosta se on vakaa kuormattaessa, purettaessa ja kuljetuksen aikana. Runko-ohjaus sylinterillä.

Nosturissa on taitettu nostovarsi, joka antaa maksimaalisen nostovoiman tasaisella maalla. Yläpuoliset sylinterit suojattu. Nosturin ja taittovarren letkuston kulkeminen sisäpuolella estää pintavaurioiden syntymisen ajon aikana. 4 kääntösylinteriä.

Vakiovarusteina radio-ohjattava vinssi, nivelletty vetosilmukka, tukijalka, kaksivipuventtiili, sähkö päälle/pois, hydrauliset tukijalat, ympäripyörivä rotaattori ja jarrullinen kourankannatin.

Kun ostat Kellfrin puutavaravaunun, se toimitetaan öljyttynä, valmiiksi asennettuna ja koeajettuna. Metsävaunuun kuuluu yksitoiminen paluu ja kaksitoiminen hydraulinen ulosotto traktoriin.

Metsävaunun mukana toimitetaan neljä hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä. Vaunuun on saatavana lisävarusteena hydraulijarrut.

 

Lisävarusteet:
&Bull; Hydraulinen jarru

 

Oston yhteydessä: Lastausramppi tarvitaan kuorman purkamista varten.

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiantunteviin myyjiimme.
Kellfrin henkilökunnan on asennettava tämä tuote. 

Tästä voit katsoa videon puutavaravaunustamme SV90/GL70.

Lue lisää
19 208€ Sis. ALV
Varastossa
Tuotenro 21-SV80.600
  • {"id":"b-21-9425089","name":"Peruutuskamera ja näyttö sekä 20 m:n liitäntäkaapeli","category":"ATV-varusteet/Metsävaunut ja varusteet ATV/Metsävaunujen varusteet ATV","price":"410"}
  • {"id":"b-21-PH-EPF11","name":"HP-suodatin, sis. ilmaisimen","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsävaunut & lisävarusteet/Metsävaunun lisävarusteet","price":"425"}
  • {"id":"b-R21-SV80.015","name":"Karikka, SV80/90","category":"Varaosat","price":"284"}
  • {"id":"b-21-TS","name":"Tukkisakset","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsävaunut & lisävarusteet/Metsävaunun lisävarusteet/Kourat","price":"55"}
  • {"id":"b-21-WBSR","name":"Vaijeripylpyrä","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsätyövälineet/Kaatoavustimet","price":"185"}