Sahalaitos

Kellfrin sahalaitos on käytännöllinen ratkaisu oman puun jalostukseen tarvittavaan mittaan. Sahat ovat varmatoimisia ja helppokäyttöisiä, voimanlähteenä on valittavana joko sähkö- tai polttomoottori käyttäjän tarpeen mukaan.

Sahalla voit helposti jalostaa rungot lankuiksi, hirsiksi tai laudoiksi. Runko kiinnitetään sahauksen ajaksi vastinrautoja vasten tukevalla ruuvilla. Sahauspaksuus on helposti hallittavissa käsikäyttöisellä vinssillä, yhden millin pykällyksellä. Sahassa on vanteen vesijäähdytys terän eliniän pidentämiseksi ja sahausjäljen parantamiseksi.

Jos sahaa on tarkoitus siirtää usein, tai sitä käytetään alueella jossa sähköä ei ole saatavilla, suosittelemme 4-tahtimoottorilla varustettua polttomoottoriversiota. Kiinteään asennukseen suosittelemme voimavirtakäyttöistä sähkömoottoriversiota.

Tarvitsetko lisää sahausmittaa?

Jos haluat sahata pidempää puutavaraa, voit laajentaa kiskoja kahden metrin mittaisilla jatkosarjoilla. Jatkos on varustettu samoilla säätöruuveilla kuin peruspaketti, joilla saat koko sahauskiskon säädettyä tarkasti suoraan. Jatkosarjoilla voit laajentaa sahauspituutta rajattomasti.

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
  1. 0 € - 1 000 € 1tuote
  2. 2 000 € ja yli 2tuotteet

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

3 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen