Uusi

Niittokone 1,6 m

Niittokone, jossa on neljä soikeaa roottorilautasta ja 1,6 metrin työkeveys.

Varastossa
Tuotekoodi
35-FDM160
3 450 €

1,6 m:n niittokone, jossa on neljä soikeaa roottorilautasta

 Vähintään 35 hv:n traktoreihin
 4 soikeaa roottorilautasta
 Luokkien 1 ja 2 kolmipistekiinnitykseen
 Säädettävät kevennysjouset
 Teräpalkki, jossa liukulevyt

Niittokone on täydellinen työkalu pengerten niittämiseen

FDM160-niittokone sopii sinulle, joka etsit hieman pienempää niittokonetta, joka sopii pienten ja keskisuurten laidunten niittämiseen. Niittokone on kehitetty ja suunniteltu niin, että voit niittää ruohoa rehuksi tai kuivaheinäksi yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Tämän niittokoneen työleveys on 1,6 m, ja se on suunniteltu vähintään 35 hv:n traktoreihin. 

Niittokone on varustettu neljällä soikealla roottorilautasella, jotka leikkaavat ruohon tehokkaasti ja antavat paremman leikkuutuloksen, joka parantaa seuraavan sadon kasvua. Jokaisessa ulkoreunassa on kaksi korotettua roottorilautasta ohjaussiipineen. Ne nopeuttavat läpivirtausta ja varmistavat, että korjattava heinä virtaa vapaasti pysähtymättä. Virtakengät jokaisen lautasen alla suojaavat palkkia, joka nojaa hyvin tasapainotettuna erittäin kevyesti maata vasten. Leikkuukorkeus on 0-100 mm ja jyrsintäleveys 620-1340 mm.

Niittokoneen varustukseen kuuluu suojakangas, joka peittää koko teräpalkin suojaten sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta. Teräpalkkia ympyröivä suojarunko on valmistettu yksinkertaisesta kehyksestä, joka suojaa tukevasti koko suojarunkoa ja -kangasta. Suojarungon voi myös taittaa ylös huoltoa varten.

Teräpalkin molemmissa päissä on liukulevyt. Palkki asetetaan kuljetuksen ajaksi 90° kulmaan, ja tarvittaessa se voidaan laskea 10° kulmaan.

Törmäyssuoja, kevennysjouset ja hydraulinen taitto

Koneen varustukseen kuuluu törmäyssuojana toimiva kivenirrotin, joka työntyy vinosti taaksepäin vahinkojen pienentämiseksi törmäyksen sattuessa.

Säädettävät kevennysjouset pienentävät painetta, jolla roottoripalkki painuu maata vasten, vähentäen siten maan tallautumista.

Niittokoneessa on hydraulinen ylöstaittotoiminto ja manuaalinen lukitus turvallisen kuljetusasennon takaamiseksi. Kuljetusleveys ei ylitä traktorin leveyttä.

Geometrinen ja tehokas energiansiirto voimanotosta palkkiin hyvin tuuletetun vetohihnan ja kulmavaihteen avulla.

Mukana toimitetaan voimanottoakseli ja vaihteistoöljy, niittokoneeseen sisältyy kaksitoiminen ulosotto traktoriin. Kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä.Kuvissa näkyy Niittokone X 2,4 m.

Ominaisuudet
Työleveys 1600 mm
Tehon tarve 35 - 50 hv
Färg Vihreä, jauhemaalattu
Leikkuukorkeus 0 - 100 mm
Veitset 8 kpl
P x L x K 3560 x 1200 x 1320 mm
Roottorin nopeus 540 rpm:ssä 2980 r/min
Roottorilautaset 4 kpl soikeita
Jyrsintäleveys 620 - 1340 mm
3-pistekiinnitys Lk 1 & 2
Voimanoton kierrosluku 540
Paino 495 kg
Videot