KAMPANJA

Niittokone 2,4 m

Niittokone, jossa on kuusi soikeaa roottorilautasta ja 2,4 metrin työleveys.

Varastossa
Tuotekoodi
35-FDM240
Tarjoushinta 4 836 € Tarjous on voimassa 2021-08-02 saakka Normaali hinta 5 692 €

2,4 m:n niittokone, jossa on kuusi soikeaa roottorilautasta

 Vähintään 50 hv:n traktoreihin
 6 soikeaa roottorilautasta
 Luokkien 1 ja 2 kolmipistekiinnitykseen
 Säädettävät kevennysjouset
 Teräpalkki, jossa liukulevyt

Niittokone suurempien viheralueiden niittämiseen

FDM240-niittokoneemme on kätevä työkalu sinulle, joka hoidat suurempia viheralueita ja haluat helposti kaataa ruohoa rehuksi tai kuivaheinäksi. Niittokone on kehitetty ja suunniteltu niin, että voit niittää penkereitä hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tämän niittokoneen työleveys on 2,4 m, ja se on suunniteltu vähintään 50 hv:n traktoreihin.

Niittokone on varustettu kuudella soikealla roottorilautasella, jotka leikkaavat ruohon tehokkaasti ja antavat paremman leikkuutuloksen, joka parantaa seuraavan sadon kasvua. Jokaisessa ulkoreunassa on kaksi korotettua roottorilautasta ohjaussiipineen. Ne nopeuttavat läpivirtausta ja varmistavat, että korjattava heinä virtaa vapaasti pysähtymättä. Virtakengät jokaisen lautasen alla suojaavat palkkia, joka nojaa hyvin tasapainotettuna erittäin kevyesti maata vasten. Leikkuukorkeus on 0-100 mm ja karhon leveys 1380-2120 mm.

Niittokoneen varustukseen kuuluu suojakangas, joka peittää koko teräpalkin suojaten sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta. Teräpalkkia ympyröivä suojarunko on valmistettu yksinkertaisesta kehyksestä, joka suojaa tukevasti koko suojarunkoa ja -kangasta. Suojarungon voi myös taittaa ylös huoltoa varten.

Teräpalkin molemmissa päissä on liukulevyt. Palkki asetetaan kuljetuksen ajaksi 90° kulmaan, ja tarvittaessa se voidaan laskea 10° kulmaan.

Törmäyssuoja, kevennysjouset ja hydraulinen taitto

Koneen varustukseen kuuluu törmäyssuojana toimiva kivenirrotin, joka työntyy vinosti taaksepäin vahinkojen pienentämiseksi törmäyksen sattuessa.

Säädettävät kevennysjouset pienentävät painetta, jolla roottoripalkki painuu maata vasten, vähentäen siten maan tallautumista.

Niittokoneessa on hydraulinen ylöstaittotoiminto ja manuaalinen lukitus turvallisen kuljetusasennon takaamiseksi. Kuljetusleveys ei ylitä traktorin leveyttä.

Geometrinen ja tehokas energiansiirto voimanotosta palkkiin hyvin tuuletetun vetohihnan ja kulmavaihteen avulla.

Niittokone tarvitsee kaksitoimisen hydrauliikan ulosoton traktorilta.

Mukana toimitetaan voimanottoakseli ja vaihteistoöljy sekä kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä.

Ominaisuudet
Työleveys 2380 mm
Tehon tarve Vähintään 50 hv
Väri Vihreä, jauhemaalattu
Leikkuukorkeus 0 - 100 mm
Veitset 12 kpl
P x L x K 4350 x 1200 x 1320 mm
Roottorin nopeus 540 rpm:ssä 2980 kierr./min
Roottorilautaset 6 kpl soikeita
Jyrsintäleveys 1380 – 2120 mm
3-pistekiinnitys LK 1 & 2
Voimanoton kierrosluku 540 kierr./min
Paino 557 kg
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
Videot
  1. Teräpaketti FDM-niittokoneeseen
    Teräpaketti FDM-niittokoneeseen
    211 €