Pensasleikkuri kolmipistekiinnityks

Varrella varustettu pensasleikkuri asennettavaksi traktorin kolmipistekiinnitykseen.
3 290 € Veroton
Varastossa
Tuotekoodi
35-HRT160

Sisältää varren traktorin kolmipistekiinnitykseen tai trukkihaarukoilla varustettuun etukuormaajaan asennusta varten

• P x L x K: 44 x 130 x 254 cm
• Työleveys 160 cm
• Ulottuvuus: korkeus 550 cm, vaakasuunnassa 480 cm
• Öljymäärä 20 l
• Paino 223 kg


Pensasleikkuria voidaan käyttää pensaiden leikkaamisen lisäksi myös tienvarsien raivaamiseen sekä puiden ulkonevien oksien poistamiseen esimerkiksi peltojen reunoilta, joissa oksat voivat naarmuttaa traktoria ja varusteita.

Pensasleikkurin täydelliseen toimitukseen sisältyy säiliö, pumppu ja venttiilit sekä Teleflex-ohjauskaapelilla varustettu vipusarja pensasleikkurin ohjaamiseksi ohjaamosta käsin.

Ohjaamoon nostettavat ”vivut” ovat pieniä ja käteviä, sillä venttiili on pensasleikkurissa ja sitä säädetään Teleflex-ohjauskaapelilla, joka on liitetty venttiileihin vivuista. Ohjauskaapelin pituus on 3 metriä, jotta leikkuri sopisi niille, jotka haluavat käyttää sitä etukuormaajassa tai kolmipistekiinnityksessä.

Pensasleikkurin hydrauliikka saa käyttövoimansa pumpusta, joka kiinnitetään traktorin voimanottoon. Työskentelyn kierrosluku on 540 kierr./min. Koska tällä tavoin traktorista ei vaadita suurta virtaa, leikkuri soveltuu sellaiselle, jolla on pieni traktori tai voimanotto. Tämän pensasleikkurin käytössä on tärkeää muistaa mukauttaa ajo traktorin painoon sopivaksi. Suosittelemme käyttämään noin 1500 kg painavaa traktoria, jotta ajaminen onnistuu nosturi uloimmassa asennossaan.

Nosturi ja varsi, johon leikkuulaite on kiinnitetty, ylettyy 5,5 metrin korkeudelle ilmaan ja 4,8 metriä suoraan vaakatasossa traktorista katsottuna.

Pensasleikkurin älykkään rakenteen ja ergonomian ansiosta se pystyy leikkaamaan traktorin kummaltakin puolelta. Traktorin kolmipistekiinnityksessä käytettäessä sillä on täysi liikekuvio traktorin oikealla puolella, mutta hieman rajoitetumpi liike traktorin vasemmalla puolella. Pensasleikkuri voi leikata myös maanpinnan alapuolelta, minkä ansiosta se toimii hyvin ojissa ja sähköaitojen alla.

Työleveys on 1600 mm, ja rakenteeseen kuuluvat erityisvalmisteiset terät takaavat parhaat leikkuutulokset, sillä niissä on myös ohjaus-/vastuspiikit. Leikkuupään kumpikin pää on varustettu suojalla hyvien leikkuutulosten takaamiseksi ja teräpalkin suojaamiseksi.

Leikkurin rakenteen ansiosta riittää 25–40 hv:n yksinkertainen traktori.
Lisätietoja
Työleveys1600 mm
P x L x K440 x 1300 x 2540 mm
Öljysäiliö20 l
Kierrosluku540 kierr./min
Paino 223 kg