Puskulevy 2,7 m, sis. pyörät ja hydraulisylinterit

Hydraulisesti käännettävä puskulevy, sivullesiirto ja pyörät.

Varastossa
Tuotekoodi
37-27070SHCC
2 029 €

Tehokkaat lumi- ja tienhoitovälineet

• Työleveys 2,7 m
• Tukeva puomi on sivusuunnassa hydraulisesti tai manuaalisesti säädettävissä
• Vankka kahdella liukulevyllä varustettu kiinnityspiste puomin ja terän välissä takaa parhaan kestävyyden
• Vaihdettava kulutuslevy, joka on käännettävä ja jota voi käyttää joko hammaslaitaisena tai sileänä.
• Tukipyörän yksinkertainen korkeussäätö vanttiruuvilla


27070S-puskulevy on valikoimamme suurin puskulevy. Sopii hyvin tarkoituksiin, joissa vaaditaan enemmän kaikkea.

Puskulevy on kaksoisohjattu, mikä tarkoittaa, että sekä puomi että levy ovat säädettäviä tehokkuuden maksimoimiseksi ja täydellisen tuloksen tuottamiseksi. Toiminto mahdollistaa ajamisen turvallisesti tiellä ja lumen työntämisen kauemmas ojaan, niin että uudelle lumelle jää tilaa. Se tekee ajamisesta yhtä turvallista myös sorateitä lanatessa, sillä sinun ei tarvitse ajaa kaukana ojanpientareella soran lanaamiseksi. Lisäksi puomiakin on kätevää säätää ohjaamosta käsin, mikä mahdollistaa ajamisen tiukoissa käännöksissä mukautuvan levyn kanssa ja antaa erittäin hyvän tuloksen.

Vankka kahdella liukulevyllä varustettu kiinnityspiste puomin ja levyn välissä takaa parhaan kestävyyden. Hydraulinen tai manuaalinen säätö.


Puskulevy on varustettu kahdella hydraulisylinterillä, tukevan puomin päällä oleva toinen sylinteri tekee puskulevystä sivusuunnassa hydraulisesti säädettävän. Toinen sylinteri puomin alapuolelta levyyn mahdollistaa levyn hydraulisen ympäri kääntämisen.

Sylinteri, joka siirtää puomia sivusuunnassa. Hydraulinen tai manuaalinen säätö.

Asennetaan traktorin kolmipistekiinnitykseen.


Puskulevyn sylinterin avulla voi muuttaa puskulevyn työkulmaa tai kääntää sen hytistä ympäri peruuttamalla työskentelyä varten esimerkiksi risteyksissä, pihoilla ja parkkipaikoilla, joista lumi on aurattava pois tai työnnettävä kasoihin.

Puskulevyn sylinterin avulla voi muuttaa puskulevyn työkulmaa tai kääntää sen hytistä ympäri peruuttamalla työskentelyä varten.


Tukipyörä, jonka asennus on helppoa ja korkeussäätö vanttiruuvilla vielä helpompaa, mahdollistaa portaattoman säädön millimetrien tarkkuudella oikean työkorkeuden ja levyn kulman aikaansaamiseksi lumen auraamista roudattomasta maasta, sorateiden lanaamista ja muita säätötöitä varten.

Tukipyörä, jonka asennus on helppoa ja korkeussäätö vanttiruuvilla vielä helpompaa.


Varustettu vaihdettavalla kulutuslevyllä, joka on käännettävä ja jota voi käyttää joko hammaslaitaisena tai sileänä, vakiovarusteena tukijalka, tukipyörä, hydraulisylinterit ja -letkut sekä sokat nostovarsia varten.

Vaihdettava kulutuslevy, joka on käännettävä ja jota voi käyttää joko hammaslaitaisena tai sileänä.


Puskulevyä varten on traktorissa oltava kaksi kaksitoimista hydrauliikan ulosottoa. Puskulevyn mukana toimitetaan neljä hydrauliletkua ½ tuuman koiraspikaliitännällä.

Toimitetaan turvallisesti laatikossa kuljetusvaurioiden sekä pakkauksen kuorma-autosta purettaessa tapahtuvien vaurioiden välttämiseksi. Tuote on asennettava.

Haluatko lisätä käyttövarmuutta, kuormitusta ja ajonopeutta?
Päivitä puskulevysi täyteaineella täytetyillä 4.80/4:00-8-renkailla! Lue lisää täältä.

Ominaisuudet
Työleveys 2 700 mm
Levyn korkeus 700 mm
Pyörä Vakiona
Hydraulinen sylinteri 2 kpl, puomi ja levy
Kulutuslevy Sileä/hammastettu
Puomin kääntön - - Mechanical Hydraulinen
3-pistekiinnitys Lk 2
Paino 521 kg
Levyn kääntö Hydraulinen
Videot