Sänkimurskain 2,8 m

Hyvin suunniteltu, takaluukulla varustettu sänkimurskain 100–150 hv:n traktoreille.

Special Price 2 580 € Regular Price 3 690 € Veroton
Muutama jäljellä
Tuotekoodi
35-VKM280N

Vahvalla ja tukevalla alustalla varustettu sänkimurskain sinulle, joka vaadit enemmän

• Työleveys 2,8 m
• Hydraulinen sivullesiirto
• Tukeva tukipyörä parantaa leikkauskorkeuden tarkkuutta
• 22 iskuterää
• Takaluukku

Edullinen, vahvalla ja tukevalla alustalla varustettu laatukone sinulle, joka vaadit enemmän sänkimurskaimeltasi.

Kokonaispainoltaan 885 kg:n sänkimurskain pystyy leikkaamaan enintään 40 mm:n paksuista vesakkoa, ruohoa, olkea ja sänkeä.

Vankaksi rakennettu kolmipisterunko on lujasti kiinni alustassa sivullesiirron kautta, minkä ansiosta leikkuria voi säätää traktorin keskeltä. Sivullesiirrossa on kaksi tukevaa kromattua putkea, jotka tekevät rakenteesta vakaan. Ne ovat avainasemassa alustan vakaan liikkumisen takaamisessa.

Alusta on muotoiltu varmistamaan parhaat leikkuutulokset ja -määrät kaaren sisäpuolen hitsatun vastaterän avulla. Sänkimurskaimen alusta on lisäksi avattavissa takaa parhaan ajon takaamiseksi erittäin korkean ja tiiviin kasvillisuuden seassa sekä suuren materiaalivirran ja nopean leikkaamisen aikana.

Alustan alla olevat 22 iskuterää (yhden terän leveys on 140 mm) on sijoitettu tasaisesti telaan tasapainon varmistamiseksi. Viidellä SPB 1499 -hihnalla toimiva tela varmistaa parhaan kosketuksen hihnapyörään sekä parhaan toimintavarmuuden vaikeissa ajoympäristöissä. Vaihdelaatikossa on nollapyörä ja konetta voi ajaa optimaalisesti 100–150 hv:n koneilla.

Sänkimurskainta voi ajaa myös alusta suljettuna, joko vastaterien kanssa tai ilman. Vastaterien avulla niitetty ruoho silppuuntuu paremmin, sillä ruoho pysyy leikkurin sisällä. Vastaterät auttavat leikkaamaan ruohoa entistä tehokkaammin, sillä iskuterillä on tällöin jotain, mitä vasten ruohot/korret voi pudottaa ja hakata.

Silppurissa on tehokas tukipyörä, jonka halkaisija on 170 mm. Säädettävässä tukipyörässä on itsepuhdistuva kaavin. Myös sivujalakset ovat säädettävissä 20 mm:n, 40 mm:n tai 60 mm:n välein.

Sänkimurskaimeen kuuluu kaksitoiminen ulosotto traktoriin.

Toimitukseen sisältyy kaksi hydrauliletkua, ½ tuuman koiraspikaliitäntä ja voimansiirtoakseli.

à Video
Lisätietoja
Työleveys2800 mm
Tehon tarve100 - 150 hk
Voimanoton kierrosluku540 rpm
Terät22 st hammarslagor
KolmipistekytkentäKat. 2
Paino 885 kg