O H J E I T A  J A  N E U V O J A

0 5 – 0 5 – 2 1

Hur du väljer rätt skogsvagn

NÄIN VIHERALUEKONEESI KESTÄÄ PIDEMPÄÄN

Kun huollat viheraluekonettasi asianmukaisesti, voit kaksinkertaistaa sen käyttöiän. Kenneth Nylander Kellfrin teknisestä tuesta antaa vinkkejä, joilla saat koneesi pidettyä hyvässä kunnossa monta vuotta.


Voitele usein!

Viheraluekoneet eivät kestä ikuisesti vaan vaativat ehdottomasti säännöllistä huoltoa. Hanki siis rasvapatruuna ja rasvaruisku ja rasvaa ohjekirjassa mainitut voitelupisteet. Jos koneesi seisoo useita vuosia käyttämättömänä ladossa, rasva jäykistyy. Tällöin tarvitaan uutta öljyä ja rasvaa, jotta laakerit pysyvät kunnossa ja niiden voitelu toimii asianmukaisesti.

Vinkki! Kun noudatat huoltoaikataulua, voit olla varma siitä, että öljy säilyttää koneen pitkää käyttöaikaa tukevat ominaisuutensa.


Kuuntele, kuuluuko häiriöääniä

Kuuluuko vinkuvaa tai kirskuvaa ääntä? Havaitsetko muita epätavallisia ääniä? Pysähdy tällöin, ja tarkista vauriot välittömästi, jotta koneelle ei aiheudu pitkäaikaista haittaa. Laidunta leikattaessa kannattaa olla varovainen, ettei nauha tai piikkilanka tartu kesantoleikkuriin.


Pese puhtaaksi joka kerta

Ota tavaksi huuhdella aina viheraluekone heti käytön jälkeen. Mahdollisten vikojen ja vaurioiden havaitseminen on helpompaa, kun kone on puhdas. Viheraluekone kerää itseensä ruohoa jokaisella käyttökerralla. Kostea ruoho vaurioittaa maalipintaa ja aiheuttaa ajan myötä ruostumista. Voit estää tämä pesemällä koneen puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen. Ja onhan puhtaalla ja tyylikkäällä koneella mukavampi ajaakin.

Tiesitkö tämän? Likainen kone vaimentaa myös häiriöääniä. Sekin on hyvä syy pestä kone käyttökertojen välillä!


Huolenpito kannattaa

Käy kone läpi aina ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Silloin huomaat, jos jokin ei ole kunnossa. Varmista ennen käyttöä, ettei mikään osa tai ruuvi ole löysällä. Kaiken on oltava pitävästi kiinni ja näytettävä ehjältä ja puhtaalta.

Jos laitteeseen kuitenkin tulee vika, voit aina kääntyä lähimmän jälleenmyyjäsi puoleen. Tarjoamme teknistä tukea viheraluekoneesi huollossa.


Tekninen käsikirja

Tueksi Kellfri-laitteiden omistajalle. Tämän käsikirjan avulla saat perustiedot laitteen mekaanisista osista ja toimintatavoista.

Pyrimme tarjoamaan kaiken tarvittavan tiedon, jotta tuotteidemme ja työkalujemme käyttö onnistuisi mahdollisimman hyvin.

Lue tekninen käsikirja täältä.

Ohjekirjat

Noudattamalla tuotteen ohjekirjan ohjeita ja turvatoimia varmistat, että Kellfri-tuotteesi palvelee sinua varmasti monen vuoden ajan.

Löydät Kellfri-tuotteiden ohjekirjat täältä:


Kenneth Nylander

Kenneth hittar du inte bara på vår tekniska support. Efter arbetstid är det lerduveskytte som gäller. 2018 var han två duvor från att ta sig till landslaget!

Huoltosarja viherkoneelle

Koneen huolto on hyvä tehdä aina ennen käyttöönottoa. Voitelurasva, terät ja hihnat. Täältä löydät huoltosarjat koneesi ylläpitoon, ne sisältävät kaiken tarvittavan. Vaihtamalla kuluvat osat uusiin ja voitelemalla nivelet ja laakerit, pidät koneesi käyttökunnossa ja takaat hyvälaatuisen leikkuujäljen koneen koko elinkaaren ajaksi.

Lue lisää täältä.