Metsävaunu mönkijälle, varustettu nosturilla ja vinssillä, Tower2+

Mönkijälle tarkoitettu metsävaunu hoitaa suuret ja pienet kuljetustarpeet niin metsässä kuin maatilallakin.

Mönkijälle tarkoitettu metsävaunu hoitaa suuret ja pienet kuljetustarpeet niin metsässä kuin maatilallakin

• Säädettävissä puun pituuden mukaan

• Vahva, mekaanisesti kääntölukittava Tower2+

• 4 kpl vahvistettuja ja hammaskuvioituja taitettavia pankoja

• Metsämaastoon sopiva vahva V-teli

• Kuormausta ja purkua vakauttavat tukijalat

• Lukittava käsivinssi

 

”Metsänhoitaja ei voi eikä haluakaan aina käyttää suurimpia tukkikärryjä ja traktoria. Kulkureitti voi olla ahdas, ja joskus kuljetettavana on vain jokunen tukki. Tämä mönkijälle tarkoitettu vaunu on tällaisessa tilanteessa vallan mainio vaihtoehto. Puhumattakaan siitä, miten hauskaa sitä on ajaa!”
– Oscar Svantesson, maanviljelijä ja metsänhoitaja, Lidköping


Vankka rakenne ja ketteryys käsi kädessä

Kellfrin ATV-/UTV-metsävaunu on varma valinta, jos tarvitset vaunua puunkuljetukseen tai muun pitkän tai lyhyen tavaran kuljettamiseen.

Säädettävien pankojen, irrotettavan lavan, vinssipuomin ja aitaelementin ansiosta vaunun voi helposti muokata käyttötarkoitukseen sopivaksi. 

Kaksi säädettävää tukijalkaa kuormaukseen ja yksi kammella säädettävä tukijalka vetämiseen. Tukijalat pitävät vaunun vankasti paikoillaan vetoajoneuvoa kiinnitettäessä ja irrotettaessa sekä kuormattaessa ja kuormaa purettaessa. Vaunun etupäässä olevia tukijalkoja voi nostaa ja laskea ja myös vetää ulos sivusuuntaan.

Vankka mekaaninen kääntölukitus seitsemään asentoon mahdollistaa raskaiden kuormien vinssauksen eri suuntiin. Tower2+-vinssiä voi kääntää 360 astetta.

Vaunun korkea maavara ja telirakenne takaavat vakaan ajon mäkisessä ja ryteikköisessäkin maastossa. Tämä kestävä ja vankkarakenteinen vaunu ei pelkää kovaakaan käyttöä.


Vinssaa, kuormaa ja pura

Vinssinosturia on helppo siirtää sivusuunnassa vastajousituksella varustetulla vivuilla. Näin tukkeja ja oksia voi vinssata useista eri kulmista.

Vinssin puomin pituussäätö on 160–220 cm.

Vaijereiden mitta on 8 metriä ja vetokapasiteetti 500 kg, ja vinssillä voi nostaa enimmillään 150 kg, kun tukki on vaunun vieressä.

Vaunun sivulle asetettavat kaksi tukijalkaa vakauttavat kuormausta ja kuorman purkua. Hammaskuvioidut pankot voi taittaa helposti alas tappikiinnitystä säätämällä, jotta nostokorkeus saadaan pidettyä mahdollisimman matalana. Hammaskuviointi estää tukin liikkumista sivusuunnassa.

Metsävaunun enimmäiskuormakapasiteetti on 700 kg. Rengaskoko on 22x11-10. Renkaat on helppo täyttää venttiileistä.

Kuulakytkentäinen vaunu on helppo kytkeä kiinni ja irti, sillä kytkentäaisassa on taitettava tukijalka 50 mm:n kuulakytkentä.

Haluatko käyttää vaunua muissakin tarkoituksissa? Täydennä paketti galvanoidusta, sileästä pellistä valmistetuilla sisälavalla. Lisätietoja sisälavasta on täällä. 

Lisää vaunun kuormakapasiteettia ja ketteryyttä taitettavalla pankosarjalla. Pankosarja on saatavilla täällä.

Kaikissa tuotekuvissa ei ole vinssiä, ja niissä voi näkyä myös kääntöpesän aiempi malli.

Lue lisää
1 587€ Sis. ALV
Loppu varastosta. Saadaksesi toimitustiedot, ota yhteyttä myyjään 020 722 9130.
-
+
Lisää ostoskoriin
Tuotenro 21-SV07PRO2
  • {"id":"b-23-TV07ST4","name":"Pankosarja Metsävaunu mönkijälle, pyöreät pankot","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"98"}
  • {"id":"b-21-KWE900","name":"Vinssi 12 V 908 kg","category":"ATV-varusteet/Metsävaunut ja varusteet ATV/Metsävaunujen varusteet ATV","price":"149"}