Viheralueet ja pientareet

Viheraluekoneidemme valikoimaan kuuluu useita erilaisia malleja, jotka sopivat niin maisemanhoitoon kuin laitumien niittoon. Mallit ovat erikokoisia, ja niissä on erilaisia toimintoja ja lisävarusteita, jotta sinä asiakkaana voisit löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivan koneen.

X- ja W-sarjat – Luotettavat ja edulliset viheraluekoneet

X- ja W-sarjojen upouudet viheraluekoneemme ovat luotettavia ja edullisia koneita, joita voi käyttää traktorin perässä tai sivulla viheralueilla.

W-sarjan sänkimurskaimet ja piennarleikkurit soveltuvat pienten ja keskisuurten viheralueiden hoitoon ja kunnossapitoon.  Sänkimurskaimet ovat ilmiselvin vaihtoehto niille, jotka etsivät kulutusta kestävää ja mutkatonta viheraluekonetta, jonka kehittelyyn on käytetty vuosia.

W-sarjan monipuoliset ja edulliset viheraluekoneet soveltuvat useimpiin töihin monien valittavissa olevien työleveyksiensä ansiosta (105–195 cm). W-sarjan viheraluekoneemme ovat täydellisiä koneita viheralueille.

X-sarjan sänkimurskaimet

X-sarjan viheraluekoneemme ottavat seuraavan askeleen edullisten koneiden kehityksessä. X-sarjaan kuuluvat sänkimurskaimet sopivat niille, jotka etsivät erityisen vahvaa ja tukevaa viheraluekonetta. X-sarjan sänkimurskainten vakiovarusteita ovat vankka runko, SKF-kuulalaakerit, käytännöllinen sivuttaissiirto ja avattava luukku.

X-sarjan sänkimurskaimet ovat tavallista painavampia, joten ne selviytyvät entistä suuremmista haasteista, kuten maastosta, jossa on sekä vesakkoa että sänkeä.

X-sarjan koneissa on hydraulinen sivuttaissiirto, jonka avulla pääsee helpommin vaikeapääsyisille alueille. Myös laaja valikoima työleveyksiä ja oikean työkorkeuden takaava tukipyörä tekevät koneista houkuttelevia niille, jotka vaativat koneiltaan hieman enemmän. Lisäksi koneissa on tarkkaan harkittuja yksityiskohtia ja ominaisuuksia, kuten suurissa materiaalivirroissa tehokas, avattava luukku.

Huolehdi ruohoalueistasi

Viheralueiden hoito on tärkeää, eikä ainoastaan leikkaamisen ja raivaamisen osalta. Jos haluat ruohon kasvavan, sinun on huolehdittava myös maasta, jossa ruoho kasvaa. Maata voi ilmata nurmiharavalla, jolloin pääset eroon myös sammalesta. Ruohoharavalla maa saa myös runsaasti happea. Jos maa saa tarpeeksi happea, siinä on hyvät edellytykset ruohon kasvulle. 

Lue lisää
Suositellut
79 tuotteet