KAMPANJAT

Monitoimihara ratsastuskentän tasaamiseen

Monipuolinen 1,5 metrin harava ratsastuskentän tasaamiseen.

Lue lisää
1 730€ (1 922€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 28-RBH2

Hintansa arvoinen vankka harava ratsastuskentän tasaamiseen useille erilaisille alustoille

• Sivukaavin portaattomalla säädöllä

• Kampikäyttöinen korkeussäätö

• Sivusuunnassa säädettävä reunapyörä

• Alustan tiivistävä verkkorulla

• Vinssi haravan nostamiseen kuljetuksen ajaksi

Harava erilaisille alustoille

Myyntimenestykseksi osoittautuneen Kellfrin ATV-käyttöisen ratsastuskentän tasaamiseen tarkoitetun RBH-Monitoimihara vuoden 2023 malli on päivitetty entistäkin mukavammaksi, tehokkaammaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Helppotoimiseksi suunniteltu harava on vaivaton työväline, jolla ratsastusalustaa on helppo ylläpitää laadukkaana.

Monitoimiharan monipuolisesti säädettävien osien ansiosta ajoalustaksi käy niin tavallinen hiekka, kvartsihiekka, hake, kuituhiekka kuin huopaseoskin. Voit valita käyttöön sekä harapiikit, sivukaapimen että verkkorullan tai nostaa takaosan ylös, jos on käsiteltävä suurempia ainesmääriä. Haravaa voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona kosteissa ja kuivissa olosuhteissa. Vankat kumirenkaat (16 x 6,50–8) soveltuvat useimmille alustoille.

Mukana joustavia työvälineitä

Haravan varusteluun kuulu kaksi piikkiriviä, sivukaavin, verkkorulla, palkkilauta, painolaatikot ja vinssi.

Toimintasyvyyttä voi säätää vaivattomasti kolmella eri kahvalla. Palkkilauta tasoittaa alustan epätasaisuudet ja varmistaa, että lanaus sujuu tasaisesti ja vakaasti.

Myös sisäkäyttöön

Ratsastuskentän tasaamiseen tarkoitetussa haravassa on uusi sivukaavin ja reunapyörä, jotka auttavat ratsastuskentän laitojen tasaamisessa. Sivukaapimen korkeutta voi säätää portaattomasti, ja sen asentoa voi muuttaa myös sivusuunnassa. Reunaetäisyyttä ja kaapimen kulmaa säätämällä käsiteltävän alueen saa määriteltyä omien tarpeiden mukaan. Hyvällä 1 500 mm:n työleveydellä tasaa isommankin ratsastuskentän nopeasti. Leveillä renkailla ja säädettävissä olevalla painoteholla lanausjälki on tasainen pehmeilläkin alustoilla.

Painolaatikot raskaampaan työhön

Kellfrin ratsastuskentän tasaamiseen tarkoitetun haravan omapaino on 170 kg, mikä riittää useimmille alustatyypeille. Jos alusta vaatii enemmän painotehoa, voidaan käyttää kahta painolaatikkoa, joihin asetettavalla tavaralla työpainoa saa lisättyä. Painolaatikoihin on jyrsitty reiät, joihin asetettavilla kiristyshihnoilla kuorman voi kiinnittää. Laatikkokoko 37x37 cm sopii esimerkiksi kivilaatoille tai vesiastioille.

Ratsastuskentän tasaamiseen tarkoitetun haravan kuljetus

Harava on helppo asettaa kuljetusasentoon. 50 mm:n kuulakytkennällä varustettua haravaa voi vetää esimerkiksi mönkijällä, autolla tai maataloustraktorilla.

Tuotteeseen on tehtävä asennuksia ennen käyttöönottoa.


Haravan mukana toimitetaan seuraavaa:

• Kaksi piikkiriviä

• Sivukaavin

• Verkkorulla

• Palkkilauta

• Painolaatikot

• Vinssi

Liittyvät tuotteet