Yleiset myyntiehdot

Myyntiehdot

Hinnat ei sis alv.  
Jotkut tuotteet voivat rahdin takia vaatia yksinkertaista asennusta. 
Kuorma-auton purku ei kuulu toimitukseen, myöskään nosturiautoa ei korvata. 

Henkilötietokäytäntö

1. Yleistä 
1.1 Henkilötieto- ja tietosuojakäytäntöjä noudatetaan, kun Oy Kellfri Ab käsittelee palveluja ja tuotteita liittyen ostoihin, tukiasioihin sekä muihin Oy Kellfri Ab:lle esimerkiksi verkkosivuilla vierailun tai sähköpostin lähettämisen muodossa tehtyä yhteydenottoja. 

1.2 Haluamme, että voit aina tuntea olosi turvalliseksi, kun annat meille henkilötietojasi. Haluamme tällä Tietosuojakäytännöllä kertoa, miten huolehdimme henkilötietojesi käsittelystä voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti. 

2. Rekisterinpitäjä 
Oy Kellfri Ab on rekisterinpitäjä Kellfrin tekemän henkilötietojesi käsittelyn osalta ja vastuussa siitä, että tietojen käsittelyssä noudatetaan sovellettavaa lainsäädäntöä. 

Oy Kellfri Ab (2029787-6) 
Pieleslehdontie 2 
41310 LEPPÄVESI 

3. Milloin käsittelemme henkilötietojasi? 
3.1 Meidän on kerättävä henkilötietosi ja käsiteltävä niitä, jotta voisit selata verkkosivujamme, ostaa tuotteitamme tai palvelujamme tai pyytää meiltä palveluja tai tietoa. 

3.2 Oy Kellfri Ab kerää ja käsittelee henkilötietoja sinusta, kun teet ostoksia Kellfrin verkkosivuilla, käytät Kellfrin tukipalvelua, käyt Kellfrin verkkosivuilla tai Oy Kellfri Ab:n järjestämässä tapahtumassa tai kun jollakin muulla tavoin olet yhteydessä meihin. Tilausten ja ostojen yhteydessä kerättyjä henkilötietojasi tarvitaan, jotta voit tehdä sopimuksen Oy Kellfri Ab:n kanssa ja Oy Kellfri Ab pystyy toimittamaan palvelunsa ja tarjouksensa.

3.3 Jos olet tilinhaltija, Oy Kellfri Ab kerää sinusta henkilötiedot, jotka annat tiliä rekisteröidessäsi. Oy Kellfri Ab kerää myös tiliisi liittyviä tietoja ajalta, jolloin olet tilinhaltija. Tällaisia tietoja ovat ostohistoriasi, toimintasi Kellfrin verkkosivuilla ja sähköpostin lukemisella tai linkkiä napsauttamalla mistä tarjouksista olet kiinnostunut. Tilinhaltijana voit milloin tahansa päivittää tietojasi omilla sivuilla. 

3.4 Keräämme ja päivitämme myös osoitetietosi kolmannen osapuolen osoitteiden päivityspalvelujen kautta. 

4. Mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta? 
4.1 Jos olet Oy Kellfri Ab:n asiakas 
Oy Kellfri Ab kerää ja käsittelee seuraavia sinuun liittyviä henkilötietoja, kun teet ostoja ja käytät tukipalvelujamme asiakkaan ominaisuudessa: 
• Nimi ja tunnistetieto (henkilötunnus tai y-tunnus) 
• Osoite 
• Puhelinnumero ja sähköposti 
• Maksutiedot 
• Asiakasnumero 
• IP-osoite ja tiedot Kellfrin verkkosivujen käytöstäsi 

5. Miksi käsittelemme tietoja sinusta? 
5.1 Oy Kellfri Ab käsittelee henkilötietojasi eri tarkoituksiin. Pääasiassa Oy Kellfri Ab käsittelee henkilötietojasi seuraavista syistä: 
• Velvollisuuksiemme täyttäminen sinulle asiakkaanamme, esimerkiksi mahdollistaaksemme ostojen suorittamisen, laskutuksen ja tuen tarjoamisen. 
• Yleisen asiakaspalvelun tarjoaminen, kuten kysymyksiin vastaaminen ja virheellisten tietojen korjaaminen. 
• Tietojen antaminen ja markkinoinnin kohdistaminen Oy Kellfri Ab:n ja valikoitujen yhteistyökumppanien tuotteista ja palveluista postitse, sähköpostitse, SMS/MMS-viesteillä ja puhelimella. 
• Asiakassuhteen hoitaminen ja palvelujemme tarjoaminen. 
• Kiinnostavien tietojen ja sovitettujen tarjousten antaminen sinulle uutiskirjeessä sekä verkossa. 
• Sinulle tarjottavien maksutapojen arviointi esimerkiksi luottokelpoisuusarvioiden avulla. 
• Asiakkaillemme tarjoamamme valikoiman parantaminen esimerkiksi kehittämällä palveluja, tuotteita ja toimintoja. 
• Petosten estäminen ja riskien hallinnan suorittaminen. 
• Soveltuvan lainsäädännön, kuten kirjanpitolakien noudattaminen. 
• Tietojen pohjalta voidaan myös suorittaa tavaroiden ja palvelujen ostoihin liittyviä markkina- ja asiakasanalyyseja, markkinointitutkimuksia, tilastointia, liiketoiminnan seurantaa sekä liiketoiminnan ja liiketoimintamenetelmien kehittämistä. 

6. Tekemämme henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusteet 
6.1 Oy Kellfri Ab käyttää henkilötietojesi käsittelyn pohjana useita lakisääteisiä perusteita. Ne kuvataan tässä kappaleessa. 

6.2 Käsittelemme henkilötietojasi muun muassa voidaksemme noudattaa kanssasi asiakkaanamme solmimaamme sopimusta, esimerkiksi hoitaaksemme varauksia, ostoja ja noudattaaksemme velvollisuuksiamme sinua kohtaan tilinhaltijana sekä hallinnan ja tilaushistorian helpottamiseksi. Näiden lakisääteisten perusteiden nojalla käsittelemme myös tietoja sinusta tilinhaltijana esimerkiksi ostoistasi, toiminnastasi kotisivuillamme, viestinnästäsi Oy Kellfri Ab:n kanssa sekä kiinnostuksestasi tarjouksiamme ja tuotteitamme kohtaan. Siten voimme toteuttaa sitoumuksemme tarjota sinulle henkilökohtaista asiakaspalvelua. 

6.3 Osa tekemästämme henkilötietojen käsittelystä perustuu niin sanottuun edunvertailuun. Se koskee esimerkiksi tekemäämme käsittelyä, jonka tarkoitus on lähettää sinulle tarjouksia tuotteistamme ja palveluistamme sekä rajallisen asiakassegmentoinnin tekemistä esimerkiksi oston kokonaissummien perusteella. Oy Kellfri Ab ei käsittele arkaluonteisia henkilötietoja edunvertailun perusteella eikä tee edunvertailun pohjalta käsittelyä, johon liittyy profilointia. 

6.4 Joissakin tapauksissa Oy Kellfri Ab:llä voi olla lakisääteinen velvoite henkilötietojesi käsittelyyn. Tällaisia tilanteita ovat henkilötietojen käsittely, jonka teemme kirjanpitolain vaatimusten noudattamiseksi. 

7. Profilointi 
7.1 Oy Kellfri Ab voi käsitellä henkilötietojasi profiloinnin kautta, jos olet tilinhaltija. Jos olet tilinhaltija, analysoimme tietojasi verkkosivustojemme käytöstä, mistä tuotteista, palveluista ja tarjouksista olet ollut kiinnostunut, mihin uutiskirjeisiimme olet reagoinut ja mihin tapahtumiimme olet ilmoittautunut. Tutkimme myös tietoja ostoistasi ja tilistäsi, jotta voimme tarjota sinulle mielestämme parhaiten sopivia tarjouksia ja kutsuaksemme sinut tapahtumiin, joihin uskomme sinun haluavan osallistua. 

7.2 Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käyttöä profilointiin. Se onnistuu soittamalla Oy Kellfri Ab:n asiakaspalveluun tai ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@kellfri.fi. Kun Oy Kellfri Ab on vastaanottanut ilmoituksesi, Oy Kellfri Ab lopettaa henkilötietojesi käytön tähän tarkoitukseen. 

8. Kuinka kauan säilytämme tietoja sinusta? 
8.1 Henkilötietosi säilytetään vain niin pitkään kuin niiden säilyttäminen on tarpeen siihen tarkoitukseen, johon tiedot kerättiin tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti. Oy Kellfri Ab voi säilyttää tietoja pidempään, jos se on tarpeen lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai Oy Kellfri Ab:n oikeutettujen etujen suojaamiseksi, esim. oikeusprosessia varten. 

8.2 Oy Kellfri Ab säilyttää tietoja asiakkaista korkeintaan 36 kuukautta sen jälkeen, kun asiakas on tehnyt ostoksen tai muulla tavoin ollut vuorovaikutuksessa Oy Kellfri Ab:n kanssa, ellei mikään voimassa oleva lainsäädäntö edellytä tai vaadi muuta. 

8.3 Oy Kellfri Ab säilyttää tietoja tilinhaltijasta niin kauan kuin tilinhaltijalla on tili. 

9. Kenelle luovutamme henkilötietoja? 
9.1 Oy Kellfri Ab voi luovuttaa tietojasi kolmannelle osapuolelle, kuten Oy Kellfri Ab:n konserniyhtiölle ja muille yhteistyökumppaneille sekä kortti- ja viestintäpalvelujen toimittajille. Oy Kellfri Ab voi myös antaa tietosi osoitteiden päivityspalveluja hoitavalla yritykselle varmistaakseen, että meillä on oikeat osoitetietosi. 

9.2 Kolmas osapuoli, jolle Oy Kellfri Ab luovuttaa tietoja tai joka muutoin käsittelee asiakkaan tai tilinhaltijan tietoja, saa käyttää tietoja vain myydäkseen ja markkinoidakseen Oy Kellfri Ab:n ja sen yhteistyökumppanien ja konserniyritysten palveluja ja tuotteita tai toimittaakseen Oy Kellfri Ab:n sinun kanssasi asiakkaana tai tilinhaltijana solmimaasi sopimukseen liittyviä palveluja. Jos haet luottoa tuotteen tai palvelun ostamisen yhteydessä, tietosi voidaan luovuttaa luottotietoyhtiöille. 

9.3 Oy Kellfri Ab voi lisäksi luovuttaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen voimassa olevien lakien tai viranomaisvaatimusten noudattamiseksi, Oy Kellfri Ab:n oikeutetun edun puolustamiseksi tai petosten ja muiden turvallisuuteen liittyvien ongelmien havaitsemiseksi, ehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi. 

9.4 Oy Kellfri Ab voi siirtää henkilötietosi EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, jos jokin Oy Kellfri Ab:n toimittajista tai yhteistyökumppaneista toimii näissä maissa. Jos henkilötietojasi siirretään EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin, Oy Kellfri Ab pyrkii varmistamaan, että henkilötiedot pysyvät suojassa ja ryhtyy tarvittaviin toimiin siirtääkseen henkilötiedot lainmukaisesti EU:n/ETA:n ulkopuolisiin maihin. 

9.5 Emme myy henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle, ellei meillä ole lupaasi siihen. 

10. Tietosuojakäytännön muutokset 
10.1 Oy Kellfri Ab:llä on oikeus muuttaa Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Oy Kellfri Ab ilmoittaa Tietosuojakäytännön muutoksista kohtuullisen hyvissä ajoin. Ellet hyväksy muutoksia, sinulla on oikeus irtisanoa sopimus Oy Kellfri Ab:n kanssa ennen muutetun Tietosuojakäytännön tulemista voimaan. Sopimus voidaan irtisanoa ottamalla yhteys Oy Kellfri Ab:hen tai jos olet tilinhaltija, valitsemalla Asiakastilini-osiossa tilin irtisanomisen. 

11. Henkilötietojesi suojaus 
Haluamme, että voit aina tuntea olosi turvalliseksi, kun annat meille henkilötietojasi. Siksi Oy Kellfri Ab on ryhtynyt tarvittaviin turvallisuustoimiin suojatakseen henkilötietosi asiattomalta tarkastelulta, muuttamiselta ja poistamiselta. Esimerkiksi kaikki tiedot asiakkaista ja tilinhaltijoista tallennetaan tietokantaan, joka on suojattu käyttöoikeuksien hallinnalla ja palomuurilla. 

12. Oikeutesi 
12.1 Oy Kellfri Ab on vastuussa siitä, että henkilötietojasi käsitellään voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. 

12.2 Oy Kellfri Ab voi pyynnöstäsi tai omasta aloitteestaan oikaista, tehdä nimettömiksi, poistaa tai täydentää tietoja, jotka on todettu virheellisiksi, puutteellisiksi tai harhaanjohtaviksi. 

12.3 Sinulla on seuraavat oikeudet: a. Oikeus nähdä henkilötietosi. Se tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää kirjallisesti rekisteriotetta henkilötiedoillesi tekemästämme käsittelystä. Pyydämme samalla sinulta henkilöllisyyden tunnistustietoja väestörekisterissä olevan osoitteen perusteella. Sinulla on myös oikeus saada kopio käsiteltävistä henkilötiedoistasi. b. Henkilötietojesi oikaiseminen. Pyynnöstäsi korjaamme mahdollisimman pian virheelliset tai puutteelliset tiedot, joita käsittelemme sinusta. c. Henkilötietojesi poistaminen. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista, ellei niitä enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin. Esimerkiksi kirjanpito- ja verolainsäädännöstä johtuvat lakisääteiset vaatimukset saattavat kuitenkin estää meitä poistamasta henkilötietojasi. Silloin lopetamme tekemämme käsittelyn muihin kuin lakien edellyttämiin tarkoituksiin. d. Käsittelyn rajoittaminen. Se tarkoittaa, että henkilötiedot merkitään siten, että niitä voidaan käsitellä vain tiettyihin, rajoitettuihin tarkoituksiin. Voit muun muassa pyytää käsittelyn rajoittamista, jos mielestäsi tietosi ovat virheellisiä ja olet pyytänyt oikaisua kohdan 12.3 b) perusteella. Tietojen käsittely rajoitetaan niiden täsmällisyyden selvittämisen ajaksi. 

12.4 Oy Kellfri Ab ilmoittaa jokaiselle vastaanottajalle, jolle henkilötiedot on luovutettu kohdan 10 mukaisesti, mahdollisista tietojen oikaisuista, tietojen poistoista sekä tietojen käsittelyn rajoittamisesta. 

12.5 Sinulla on oikeus siirtää tietosi toiseen järjestelmään. Se tarkoittaa oikeutta tietyissä olosuhteissa saada henkilötiedot jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa ja viedä ne toiselle rekisterinpitäjälle. 

12.6 Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä edunvertailun perusteella. Jos vastustat tällaista käsittelyä, jatkamme tietojen käsittelyä vain, jos käsittelyyn on perusteltu syy, joka on ensisijainen sinun etuihisi nähden. 

12.7 Ellet halua, että käsittelemme tietojasi suoramarkkinointiin, sinulla on aina oikeus vastustaa tätä käsittelyä lähettämällä sähköposti osoitteeseen info@kellfri.fi. Kun olemme vastaanottaneet kieltosi, lopetamme henkilötietojen käsittelyn tällaiseen suoramarkkinointitarkoitukseen. 

12.8 Sinulla on oikeus tehdä mahdollisia valituksia henkilötietojesi käsittelyyn liittyen Tietosuojavaltuutetulle. 

13. Evästeet 
Kun käyt verkkosivuillamme, käytämme evästeitä. Lisätietoja evästeiden käsittelystä on evästekäytännössämme. 

14. Yhteystiedot 
14.1 Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä, henkilötietojesi käsittelystä tai jos haluat pyytää rekisteriotetta. Yhteystietomme ovat jäljempänä. 

Oy Kellfri Ab 
Pieleslehdontie 2 
41310 LEPPÄVESI 
info@kellfri.fi 
Puh: 020 722 9130 
Arkisin ma–pe klo 08.00–16.00

Takuu

Kaikki tuotteet myydään yhden vuoden takuulla (ei koske kulutusosia). Takuu koskee normaalissa yksityiskäytössä aiheutuneita materiaali- tai valmistusvirheitä. Takuu ei kata työkuluja eikä välillisiä kustannuksia. 

Maksuehdot 

Maksuehdot ovat 14pv netto luotontarkastuksen jälkeen tai käteisellä toimittaessa.  
Arvonlisävero ja toimituskulut (6€) lisätään kaikkiin toimituksiin, sekä tilauskohtainen rahti kulu. Pakkaustarvikkeet lisätään tiettyihin toimituksiin 7,80€. 

Viivästyskorko 

Perimme 18% korko/vuosi maksuajan myöhästymisestä sekä 9,00€ huomautusmaksu. 

Hinnat 

Ystävällisesti pyydämme teitä huomioimaan että hintamme ovat kiinteät. Kaikki ehdotukset alennuksista hylätään. 

CE - merkinnät 

Kellfri tuotteet ovat CE - merkittyjä 

Noutamaton tuote 

Tuotteen jäätyä noutamatta veloitamme rahtikulut asiakkaalta 

Palautukset

Vähittäiskaupan tilauksilla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämättömässä kunnossa. Palautus on sovittava myyjän kanssa ennen palautusta. Asiakas vastaa palautuksen rahti- yms. kuluista. Myyjä ei ota vastaan palautuksia, joista ei ole sovittu ennen palautusta.

Kuljetusvaurioituneet tuotteet 

Kuljetusvaurioituneesta tuotteesta on välittömästi ilmoitettava kuljetusyhtiölle ja Kellfri:lle.  
Ole huolellinen ja tarkista toimitus ennen kuittaamista. Tarkista kolliluku rahtikirjasta ja että tuote on ehjä. Jos toimitus kuitataan ilman huomautuksia, kuljetusliike ei korvaa tuotetta. 

Pidätämme oikeudet mahdollisiin teksti-kuva ja hintavirheisiin.  

Kuvia ja tekstejä ei saa kopioida eikä käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.