Visio ja liiketoiminta-ajatus

Visiomme on "tehdä maaseudun asukkaiden arjesta yksinkertaisempaa". Liiketoiminta-ajatuksemme on tarjota laaja valikoima koneita, laitteita ja tarvikkeita ilman pitkäaikaisen investointisuunnitelman tarvetta. Tällä tavalla mahdollisimman monet voivat yksinkertaistaa arkeaan ja samalla investoida elämäntyyliinsä.

Tarjoamme asiakkaillemme laatua edulliseen hintaan ja tämän tavoitteen saavuttamiseksi teemme työtä koko arvoketjun optimoimiseksi. Rakennamme pitkäaikaisia suhteita toimittajiimme, valmistamme suuria määriä ja automatisoimme valmistusprosesseja. Visiomme ylettyy myös maanviljelyä kauemmas. Maanviljely on elämäntapa, ja haluamme tehdä arjestasi helpompaa antamalla sinulle mahdollisuuden investoida omaan elämäntapaasi.

Kestävää kasvua – investointi tulevaisuuteen

KELLFRIn visio muodostaa kasvumme perustan. Haluamme tehdä KELLFRIstä sinulle helppokäyttöisen, jotta sinä maaseudun asukkaana voit tehdä arjestasi helpompaa. Investoimme valtaosan voitostamme tuotekehitykseen ja kestäviin ratkaisuihin ja varmistamme jatkuvasti, että meillä voit tehdä parhaat kaupat markkinoiden tarpeen mukaan toteutettujen tuotteidemme, hyvän palvelutason ja jälkimarkkinoinnin avulla. Kaikki tämä samaan hintaan – ajan mittaan se kannattaa.

Nykyisin meillä on 60 työntekijää ja liikevaihtomme on yli 200 miljoonaa kruunua.

Turvallisuus

Nykyaikaisessa, hyvin varustetussa konepajassamme asennamme kaikkea metsävaunuista ja klapikoneista sykeharvestereihin ja teemme traktoreihin luovutushuoltoja. Tunnemme ja tiedämme myymämme tuotteet erittäin hyvin, joten sinä asiakkaana voit luottaa meihin ja tuotteisiimme tavalla, jota voi olla muualta vaikea löytää.

Asennusosastollamme on pitkä kokemus alalta ja tuotteistamme, joten voimme toimittaa täysin valmiin, testatun ja luovutuksen yhteydessä täysin asennetun tuotteen.

Meillä on oma huolto-osasto, joka on aina valmis tarjoamaan sinulle ainutlaatuista tukea.

Me Kellfrillä pidämme huolen suhteistamme. Olemme aina luoneet pitkiä suhteita asiakkaidemme kanssa, ja saamme siitä tyydytystä työssämme.

Myyjämme ovat oma tavaramerkkinsä, sillä he elävät itse maanviljelyksestä ja tietävät, miten sinä – asiakkaamme – voit tehdä arjestasi helpompaa. Täältä voit saada hyviä ohjeita ja tuotetietoja. Olemme arkisin valmiina tapaamaan sinut ja antamaan neuvoja sekä vastaamaan kysymyksiisi ennen ostopäätöksen tekoa.

Tuotekehityksellämme on monen eri alan kokemusta, jonka haluamme jakaa kanssasi tuomalla markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita – me Kellfrillä toteutamme tämän.

Työskentelemme nopeasti ja nykyaikaisesti, saamme tuotteemme nopeasti myyntiin ja koko arvoketjumme on täydellisesti hallinnassamme, joten sinä asiakkaanamme saat käyttöösi monia eri etuja: hinnan, laadun, toiminnallisuuden ja toimitusajat.

Varaosat ja kulutusosat ovat luonnollisesti saatavana hyllytavarana ja ne toimitetaan varastostamme nopeasti.

Tuotteesi toimitetaan varastostamme nopeasti joko asennettuna tai hyvin pakattuna, jotta voit itse tehdä loppuasennuksen.

Oikeastaan suhteemme alkaa toden teolla vasta, kun saat tuotteesi, sillä tarjoamme koko kompetenssimme käyttöösi. Olemme ylpeitä ja iloisia, että valitsit Kellfrin tuotteen, ja voit myös itse luottaa valintaasi.

Toimimme kanssasi säässä kuin säässä ja kaikkina vuodenaikoina. Valitse luotettavuus – valitse Kellfri.

Kellfri – toimitamme sinulle!