Me olemme Kellfri

Me olemme Kellfri

Ketä me olemme

Mitä me teemme.
Olemme laajan valikoiman tarjoava, edullisten ja laadukkaiden Ruotsissa suunniteltujen maatalouden työvälineiden tarjoaja. Konseptista valmiiseen tuotteeseen ulottuvan laadunvarmistuksen kautta autamme asiakkaitamme heidän ydintoiminnoissaan.

 

Miten me teemme sen.
Kellfrin toiminta perustuu asiakkaan tarpeen ja liiketoiminnan ymmärtämiseen ja kunnioittamiseen. Kiinnostumalla aidosti asiakkaidemme prosesseista, pystymme jatkuvasti kehittämään ja laajentamaan tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen.

 

Uniikki lähestymistapamme.
Tarjoamme laajimman tuotevalikoiman ja saatavuuden Pohjoismaissa pienille ja keskisuurille tiloille. Tarjoamme tuotteita myös isojen tilojen tarpeisiin. Tämä tekee meistä luontaisen kumppanin kaikkien maatilojen ja maaseudun yritysten toiminnassa.

Tehtävämme

Autamme asiakkaitamme maanviljelyssä.
Tiedämme, mitä maan viljelyyn tarvitaan. Se on osa yrityskulttuuriamme ja perintöämme. Tämä innostaa meitä tarjoamaan kustannustehokkaita tuotteita, tarjouksia ja asiakaspalvelua, jotka helpottavat ja edistävät kohderyhmämme ydinprosesseja. Autamme asiakkaitamme maanviljelyssä.

Visiomme

Pohjoismaisten maatilojen tukena.
Laajalla tuotevalikoimalla kaikentyyppiseen viljelyyn sekä maaseudun syvällisellä tietotaidolla, pyrimme olemaan luontainen kumppani kaikille maatiloille ja maaseudun yrityksille Pohjoismaissa. Tavoitteenamme on sama vahva läsnäolo kaikilla valituilla strategisilla markkinoillamme. Haluamme tuotteidemme, sekä Kellfrin tunnistamisen pääasialliseksi tieto-taidon lähteeksi, olevan luontainen ratkaisu kaikenkokoisille maatiloille.

Turvallisuus

Nykyaikaisessa, hyvin varustetussa konepajassamme asennamme kaikkea metsävaunuista ja klapikoneista sykeharvestereihin ja teemme traktoreihin luovutushuoltoja. Tunnemme ja tiedämme myymämme tuotteet erittäin hyvin, joten sinä asiakkaana voit luottaa meihin ja tuotteisiimme tavalla, jota voi olla muualta vaikea löytää.

 

Asennusosastollamme on pitkä kokemus alalta ja tuotteistamme, joten voimme toimittaa täysin valmiin, testatun ja luovutuksen yhteydessä täysin asennetun tuotteen.

 

Meillä on oma huolto-osasto, joka on aina valmis tarjoamaan sinulle ainutlaatuista tukea.

 

Me Kellfrillä pidämme huolen suhteistamme. Olemme aina luoneet pitkiä suhteita asiakkaidemme kanssa, ja saamme siitä tyydytystä työssämme.

 

Myyjämme ovat oma tavaramerkkinsä, sillä he elävät itse maanviljelyksestä ja tietävät, miten sinä – asiakkaamme – voit tehdä arjestasi helpompaa. Täältä voit saada hyviä ohjeita ja tuotetietoja. Olemme arkisin valmiina tapaamaan sinut ja antamaan neuvoja sekä vastaamaan kysymyksiisi ennen ostopäätöksen tekoa.

 

Tuotekehityksellämme on monen eri alan kokemusta, jonka haluamme jakaa kanssasi tuomalla markkinoille jatkuvasti uusia tuotteita – me Kellfrillä toteutamme tämän.

 

Työskentelemme nopeasti ja nykyaikaisesti, saamme tuotteemme nopeasti myyntiin ja koko arvoketjumme on täydellisesti hallinnassamme, joten sinä asiakkaanamme saat käyttöösi monia eri etuja: hinnan, laadun, toiminnallisuuden ja toimitusajat.

 

Varaosat ja kulutusosat ovat luonnollisesti saatavana hyllytavarana ja ne toimitetaan varastostamme nopeasti.

 

Tuotteesi toimitetaan varastostamme nopeasti joko asennettuna tai hyvin pakattuna, jotta voit itse tehdä loppuasennuksen.

 

Oikeastaan suhteemme alkaa toden teolla vasta, kun saat tuotteesi, sillä tarjoamme koko kompetenssimme käyttöösi. Olemme ylpeitä ja iloisia, että valitsit Kellfrin tuotteen, ja voit myös itse luottaa valintaasi.

 

Toimimme kanssasi säässä kuin säässä ja kaikkina vuodenaikoina. Valitse luotettavuus – valitse Kellfri.

 

KAIKILLE KAUSILLE – YMPÄRI VUODEN