Piennarleikkuri W 1,4 m

1,4 m:n piennarleikkuri, jossa takaluukku ja SKF-kuulalaakerit.

Lue lisää
2 998€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 35-WKL140

1,4 m:n piennarleikkuri, jossa avattava luukku ja SKF-kuulalaakerit

 Avattava takaluukku

 SKF-laakerit telassa

 Säädettävä tukitela

 Kallistettava leikkauspää

• Hydraulinen sivuttaisliike

• Toimitus sisältää öljyn

Kallistettavalla leikkauspäällä ja hydraulisella sivuttaisliikkeellä varustettu tehokas piennarleikkuri 40-70 hv:n traktoreihin

Piennarleikkurimme on suunniteltu tehokkaaseen leikkaamiseen sekä traktorin sivulla että takana. Sopii sekä laidunten että vesakkoisten metsäteiden käsittelyyn. Hydraulisen sivuttaisliikkeen avulla voit helposti leikata ojanreunoja, kaistojen välejä ja muita hankalasti tavoitettavia alueita. Piennarleikkureiden varustukseen kuuluvat telan SKF-laakerit, avattava takaluukku, säädettävä tukitela, kallistettava leikkauspää ja hydraulinen sivuttaisliike. Kestäviä koneita sinulle, joka vaadit koneeltasi enemmän.

WKL140-piennarleikkurimme rakenne on kestävä ja tukeva ja työleveys 1,4 m. Suunniteltu 40-70 hv:n traktoreille. Vaihdelaatikossa on vapaapyörä leikkurin varovaiseen sulkemiseen. Leikkurin rungossa vastaterä ruohon murskaamiseksi paremmin.

Säädettävä tukitela ja ketjusuoja

Leikkuukorkeus säädetään tukitelan ja hinausjalasten avulla. Säädettävä tukitela takaa oikean leikkuukorkeuden epätasaisella alustalla. Leikkuukorkeutta voi säätää välillä 0-120 mm, mikä mahdollistaa ruohon leikkaamisen maanpinnan läheltä ja siten tasaisemman lopputuloksen. Nurmikko tasoittuu, ja leikattu ruoho maatuu nopeammin. Tukitelassa on kaavinrauta pyörän pitämiseksi puhtaana leikatusta materiaalista. 

Etupuolella piennarleikkurissa on ketjusuojat, jotka myötäilevät alustaa ja suojaavat sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta.

Piennarleikkuri on vakiona varustettu iskuterillä. Yhteensä 18 terää huolehtii ruohon silppuamisesta. Leikkuri soveltuu myös Y-terille, joita voi ostaa erikseen (eivät sisälly toimitukseen). Tästä voit lukea lisää Y-teristä.

Hydraulinen sivuttaissiirto ja avattava luukku

Hydraulinen sivuttaissiirto mahdollistaa koneen siirtämisen oikealle. Enimmillään voit siirtää konetta 294 cm oikealle traktorin keskikohdasta. Sivuttaissiirron avulla voit leikata traktorin sivulta ja yltää siten ojanreunoihin ja kaistojen väleihin, joihin olisi muuten vaikea päästä. Hydraulinen sivuttaissiirto voi mahdollistaa ajamisen vain yksi pyöräpari leikkaamattomalla alueella sekä leikkaamisen lähempää ojaa, aitaa jne.

Leikkurissa on avattava luukku. Avaa luukku, kun tiedät leikkaavasi tai siistiväsi alueita, joilta syntyy suurempi materiaalivirta. Siten voit ajaa esteittä ja samoin edellytyksin kuin luukku suljettuna ja materiaalivirran ollessa normaali. Säästät polttoainetta ja hihnat kuluvat vähemmän. Lisäksi voit ajaa nopeammin, kun ruoho ei kierry telan ympärille. Ruoho levittyy tasaisemmin ja paremmin.

Piennarleikkurin runko on valmistettu 4 mm paksusta teräksestä, sivulevyn paksuus on 6 mm.

Koneen leikkauspää kääntyy 90° ylös ja 60° alas. 

Piennarleikkurin mukana toimitetaan vakiona voimanottoakseli, vaihteistoöljy ja hydrauliletkut.

Leikkuriin kuuluu kaksi kaksitoimista ulosottoa traktoriin. Piennarleikkurin mukana toimitetaan neljä hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman koiraspuolinen pikaliitäntä. 

Toimitus sisältää öljyn. Tarkista öljytaso ennen ensimmäistä käyttöä.    

Osassa kuvia näkyy Piennarleikkuri w 1,8 m.

  • {"id":"b-R35-SK180.003","name":"Y-terä 17 x 53 x 118,4 mm","category":"Varaosat","price":"16"}
  • {"id":"b-R35-VKM175.008","name":"Holkki y-terien 12x28x18 mm","category":"Varaosat","price":"5"}

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-35-WKL220","name":"Piennarleikkuri W 2,2 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"3599"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-WKS145","name":"Piennarleikkuri W 1,45 m, kevyt","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"1791.00"}
  • {"id":"b-35-WKL180","name":"Piennarleikkuri W 1,8 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"3099"}
  • {"id":"b-35-WKL140","name":"Piennarleikkuri W 1,4 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"2418"}