Piennarleikkurit

Rinteiden ja ojien leikkaamisessa kannattaa sijoittaa kunnon piennarleikkuriin, joka selviytyy sekä ruohosta että vesakosta. Piennarleikkureitamme voi käyttää suoraan traktorin perässä tai sivulla sivuttaissiirron avulla. Piennarleikkuri on käytännöllinen ja edullinen työväline, josta on apua muun muassa ojanreunojen ja rinteiden leikkaamisessa, siistimisessä ja raivauksessa.

W-sarjan piennarleikkurit – kestäviä ja luotettavia koneita

W-sarjan piennarleikkurimme ovat käteviä, luotettavia ja joustavia viheraluekoneita, joita on saatavana useita eri kokoja. Kaikissa W-sarjan piennarleikkureissamme on vakiovarusteena sivuttaissiirto, jolloin niillä voi leikata myös sivulta. Tämä helpottaa muun muassa ojanpiennarten siistimistä. Koneita voi vetää myös suoraan traktorin takana.

Piennarleikkurivalikoimaamme kuuluu myös malleja, joissa on avattava luukku. Sen ansiosta voit leikata paksuakin materiaalia. Avattava luukku lisää materiaalin läpivirtausta, jotta voit ajaa normaalisti. Tehokasta ja käytännöllistä!

Yksityiskohtaisesta siistimisestä karkeaan raivaukseen

Piennarleikkuri muistuttaa perinteistä kesantoleikkuria. Koneissa on erona se, että piennarleikkurilla pääsee leikkaamaan myös sieltä, missä ei voi ajaa traktorilla. Tällaisia alueita ovat etenkin tienreunat ja rinteet. Siksi piennarleikkurin käyttömahdollisuudet ovat suuremmat. Joissakin malleissamme on mahdollista myös leikkuupään kallistaminen, mikä parantaa leikkuutulosta etenkin jyrkkäreunaisilla alueilla.

Piennarleikkuri on ihanteellinen työväline myös metsäteiden kunnossapitoon ja vesakon leviämisen estämiseen. Metsäteiden kunnossapitoa voi pitää turvallisuuskysymyksenä, sillä korkea vesakko haittaa näkyvyyttä. Vesakkoa kasvavia pientareita on myös vaikeampi aurata. Teiden kunnossapitoon liittyy siis useita etuja.

Luukulla varustetut piennarleikkurit – tehokkaampi levitys

Valitse luukulla varustettu piennarleikkuri, jos haluat ruohon levittyvän tehokkaammin leikkaamisen yhteydessä. Näin voit säästää aikaa ajamalla nopeammin, kun ruoho ei kierry telan ympärille samalla tavoin kuin, jos luukkua ei olisi. Leveä piennarleikkuri takaa myös paremman ulottuvuuden.

Traktorin ja piennarleikkurin avulla voit pitää maatilasi parhaassa kunnossa, sillä pääset leikkaamaan ja raivaamaan sieltäkin, minne on muutoin vaikea päästä.

Lue lisää
Suositellut
4 tuotteet
  • {"id":"b-35-WKL140","name":"Piennarleikkuri W 1,4 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"2418"}
  • {"id":"b-35-WKL180","name":"Piennarleikkuri W 1,8 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"2900"}
  • {"id":"b-35-WKL220","name":"Piennarleikkuri W 2,2 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"3400"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-WKS145","name":"Piennarleikkuri W 1,45 m, kevyt","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Piennarleikkurit","price":"1791.00"}