Eteen asennettava reunaleikkuri sis. Trimaan sopivan kiinnikkeen

Eteen asennettava, reunaleikkuri, jolla pääsee helposti aitauslankojen alle.

Lue lisää
1 841€ (2 046€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 35-HKKFT

Eteen asennettava reunaleikkuri – aidan alusen hoito

• Tehokkaat terät 

• Sivuttaisliike 

• Useita säätömahdollisuuksia 

• Tehokas jousitettu lautasterä 

• Eteen asennettavuus takaa hyvän näkyvyyden 

Tehokas reunaleikkuri traktorin etukuormaajaan sis. Trimaan sopivan kiinnikkeen

Eteen asennettava reunaleikkuri on täydellinen sinulle, joka haluat hyvän näkyvyyden leikkuun ajaksi. Reunaleikkurin kiinnittäminen Trimaan sopivan kiinnikkeen takaa, että leikkuupää näkyy hyvin, minkä ansiosta leikkuujälki on tarkempaa.

Reunaleikkuri on asennettu rungon sivulle Trimaan sopivan kiinnikkeen. Voit säätää reunaleikkurin päätä manuaalisesti sisään ja ulos etukuormaajasta, jolloin ulottuvuus kasvaa. Pää on myös saranoitu, jotta se seuraisi maanpintaa.

Jousitettu lautasterä

Sivuttaissiirto sekä jousitettu lautasterä tehokkaaseen leikkaamiseen aitausten alta, rakennusten ja aitojen vierestä sekä tien reunoista. Suojalautanen osuu tolppaan ja vaimentaa iskun palaten sitten lähtöasentoonsa, mikä helpottaa leikkaamista tolpan vierestä.

Pää on jousitettu, jotta tolppiin osuessa suojalautanen ja pää joustavat taaksepäin. Jousitoiminto mahdollistaa leikkaamisen suoraan aitalankojen alta ja tolppien ympäriltä ilman, että traktorin ajosuuntaa tarvitsee muuttaa.

Terän varren vahvat teroitettavat terät selviävät epätasaisestakin kasvillisuudesta. Alapuolinen suojalautanen estää teriä osumasta maahan. Se mahdollistaa myös lautasen asettamisen maata vasten, jotta ajo eteenpäin onnistuu tasaisella korkeudella. 

Parkerin hydraulimoottori 23 cm3 sisäänrakennetulla paineenrajoittimella ja vapaalla paluulinjalla. Asiakkaan tulee varmistaa, että traktorissa/koneessa on vapaan paluun liitäntä, jotta hydraulimoottorin paluulinja pääsee suoraan koneen hydrauliöljysäiliöön. Vapaan paluun liitännän tulee olla paineeton - (0 Bar).

Korkealaatuinen Parker-moottori takaa turvallisuuden ja toimintavarmuuden. Huoltovapaa moottori pyörittää teriä hydrauliöljynpaineella.

Toimitukseen sisältyy runko leikkuupään asennusta varten, jossa on Trimaan sopiva kiinnike, ½"-urosliitännöillä varustetut letkut sekä tukijalka käytettäväksi silloin, kun laite ei ole käytössä.

Vuotolinja menee suoraan hydraulisäiliöön, letku ei sisälly hintaan.

Ympäristökuvissa näkyy moottori ilman hydraulilinjaa.

  • {"id":"B-R35-HKK.012","name":"Hydraulmotor 25cc","category":"Varaosat","price":"524"}
  • {"id":"b-R35-185.001","name":"Terä kesantoleikkuriin","category":"Varaosat","price":"14"}

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-35-FMF275","name":"Kesantoleikkuri 2,75 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Kesantoleikkurit","price":"2390"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-HKK","name":"Reunaleikkuri","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Kesantoleikkurit","price":"1611.00"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-HKKFE","name":"Eteen asennettava reunaleikkuri, Euro","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Kesantoleikkurit","price":"1485.00"}
  • {"id":"b-35-TS600","name":"Piennarleikkuri 3-piste","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Kesantoleikkurit","price":"850"}