Pihaharava ATV säädettävä työkorkeus ja vetopiste

Käytännöllinen pihaharava, jolla saa soratiet ja pihat kuntoon.

Lue lisää
580€ (645€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 27-GH2UG

Pihaharava 1,2 m mönkijään säädettävällä rungolla ja vetopisteellä

• Korkeussäädettävä etu- ja takaharava
• Säädettävä vetopiste, jonka avulla vetokorkeuden voi säätää sopivaksi eri vetokoneille
• Rungon päällä kaksi paikkaa lisäpainoja varten
• Rungon korkeudensäätö
• Kytkentä kuulakytkimellä ja tappi/sokka kiinnityksellä

Pihaharava on monipuolinen työkalu mönkijän perään. Pihaharavalla saat paikat kerralla kuntoon, tasaus, rikkakasvien poisto ja haravointi yhdellä ajolla.

Pihaharava on käytännöllisin mönkijän perässä, mutta sitä voi vetää myös muilla vetokoneilla. Tämä onnistuu pihaharavan säädettävän hinauskorkeuden ja mukana toimitettavan vetosilmukan avulla.

Vaihdettavat leikkurit ja äkeen piikit

Pihaharava poistaa rikkaruohot, äestää ja tasaa maan. Etu- ja takaäesten korkeus on säädettävissä, jotta ne voidaan säätää omien tarpeiden ja maaperään mukaan. Tämän ansiosta pihaharava soveltuu useille alustoille ja materiaaleille. Voit mukauttaa haravaa eri käyttökohteisiin äkeen rungon korkeutta säätämällä.

Pihaharava on varustettu kuudella leikkuuterällä ja yhdeksällä takaosaan sijoitetulla äkeen piikillä. Äkeen piikkien kokonaispituus on 280 mm. Kellfrin pihaharavassa on myös korkeussäädettävä vetopiste kuulakytkin tai vetosilmukka kiinnitykselle.

Paikat lisäpainoja varten

Kellfrin pihaharava on varustettu kahdella painopaikalla joita tarvitaan, kun on tarve käsitellä tiiviistä maaperää, joka vaatii vähän kovempaa käsittelyä. Lisäpainotuksen avulla pihaharava tunkeutuu kovempaankin maaperään. Painopaikat ovat mitoitettu 25 litran kanistereille.

Kellfrin pihaharava on monilla toiminnoilla varustettu työkalu, jonka avulla pääset hyvään lopputulokseen!

Toimitetaan kasaamattomana.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-27-V18ATV","name":"Tielana mönkijään","category":"ATV-varusteet/Tiet / Lumi / Liukkaus ATV/Tielana ATV","price":"649"}
  • {"id":"b-27-V16ATV","name":"Mönkijän 3-teräinen tielana sähköisellä korkeussäädöllä","category":"ATV-varusteet/Tiet / Lumi / Liukkaus ATV/Tielana ATV","price":"1490"}
  • {"id":"B-27-K14S","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Harat","price":"265"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-27-V1500","name":"Jyrä, hinattava","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Jyrät","price":"302.00"}