ATV-leikkuri luukulla ja sähköstartilla 1,5 m, 15 hv

Sähkökäynnistyksellä ja takaluukulla varustettu ATV-leikkuri.

Lue lisää
2 120€ (2 356€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 35-VKMATV150H2

Tehokas ATV-leikkuri, jossa on sähkökäynnistys, kaksoisveto ja takaluukku

• Laitteessa on 15 hv:n moottori öljytason valvonnalla 

• Työleveys 150 cm

• Kaksoiskiinnitys: voit valita itse, haluatko vetolaitteen leikkurin oikealle vai vasemmalle puolelle

• Renkaat asennetaan koneen taakse tai sivuille

• Akulla varustettu sähkökäynnistys 

• Voit säätää leikkauskulmaa vetolaitteen alla olevalla vanttiruuvilla

• Kahdella kädensijalla ja mekaanisella pysäyttimellä varustettu säätökampi 

• Toimitus sisältää öljyn

Tehokas, sähkökäynnistyksellä varustettu ATV-leikkuri

Niittomurskain VKMATV150H2 sinulle, joka haluat leikata suurempia alueita. Laitteessa on 15 hv:n moottori, joka on entistä tehokkaampi sekä tavallisessa käytössä että etenkin vaativassa maastossa. 150 cm:n työleveys mahdollistaa suurien alueiden leikkaamisen tehokkaasti.

Sänkimurskain on vakiona varustettu iskuterillä. Yhteensä 32 terää huolehtii ruohon silppuamisesta. Sänkimurskain soveltuu myös Y-terille, joita voi ostaa erikseen (eivät sisälly toimitukseen).

Moottorissa on sähkökäynnistys ja vetonaru. Laitetta ei siis tarvitse vetää käyntiin, jolloin säästät käsivoimiasi. Sähkökäynnistys tehostaa käynnistystä ja sammuttamista ja sujuvoittaa työskentelyä.

Avattava luukku tehostaa leikkausta korkeammilla nopeuksilla

Ruoho pääsee ulos niittomurskaimen takaosassa olevasta luukusta, jotta se ei jäisi paksuksi kerrokseksi kuvun alle. Säästät polttoainetta ja vähennät hihnojen kulumista, sillä voit ajaa nopeammin kuin luukuttomalla ATV-leikkurilla. Ruoho myös leviää paremmin ja tasaisemmin. Luukun saa helposti auki kahdella laserleikatulla kahvalla.

Leikkuukorkeutta voi säätää välillä 0–150 mm, mikä mahdollistaa ruohon leikkaamisen maanpinnan läheltä ja siten tasaisemman lopputuloksen. Nurmikko tasoittuu, ja leikattu ruoho maatuu nopeammin.

15 hv:n moottorilla varustettu niittomurskain on suunniteltu vaativalle kasvustolle, jossa voi olla mättäitä, juuria, vesakkoa ja pientareita. Käytetään ennen kaikkea laidunten, puistojen ja teiden reunojen siistimiseen.

Jalakset ja kaksoiskiinnitys takaavat tehokkaan käytön

Niittomurskaimen sivuilla olevat jalakset takaavat tasaisen ja vakaan kulun. Leikkauskulma säädetään vetolaitteen alla olevalla vanttiruuvilla. Etureunan kivisuojus minimoi kiveniskemien riskin. 15 hv:n moottori öljytason valvonnalla.

Kaksoiskiinnityksen ansiosta voit valita, haluatko vetolaitteen leikkurin oikealle vai vasemmalle puolelle. Asenna pyörän pidike laitteen sivuille ja taakse asennusta varten parantamaan vakautta ja sivujen joustavuutta tai maksimoimaan esteiden lähelle pääsy. Pyörät ovat yksittäin korkeussuunnassa säädettäviä säätökammen mekaanisella jousilukkosokalla, mikä takaa, että tärinä ei pääse liikuttamaan kampea. Suuret ilmakumirenkaat (16-6,50x8) 

Tukien ja jyrsintätelan laakereiden voitelunipat, hihnojen päällä oleva tiivis suojus sekä suojattu rakenne takaavat laitteelle pitkän käyttöiän. Suojatusta rakenteesta huolimatta puhdistus, huolto ja korjaukset voidaan tehdä helposti.

Etupuolella niittomurskaimessa on ketjusuojat, jotka myötäilevät alustaa ja suojaavat sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta.

Niittomurskaimessa on leveä takatukitela ja vetoaisa, jossa on kolme kiinteää sivusäätöä.

Käyttövihjeitä

Suosittelemme parhaiden tulosten saamiseksi ja hihnojen käyttöiän pidentämiseksi, että leikkaat normaalipituista ruohoa nopeudella 5–6 km/h. Jos ruoho on pitkää, nosta leikkuri ylimpään asentoonsa ja aja kaksi kertaa.

Asennus ja toimitus

Laite toimitetaan teräshäkissä ja teet loppuasennuksen itse.

Toimitus sisältää öljyn. Tarkista öljytaso ennen ensimmäistä käyttöä.    

Tästä voit lukea lisää Y-teristä.
• Y-terät 8 kpl malliin VKMATV120H/150H/150HXL 
• Y-terät 64 kpl, täydellinen sarja malliin VKMATV150H/150HXL

 

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-35-VKMATV150HXL","name":"ATV-leikkuri Heavy Duty, 1,5 m, 25 hv","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Viherleikkurit","price":"2983"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-VKMATV120H","name":"Luukulla varustettu ATV-leikkuri, 1,2 m, 15 hv","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Viherleikkurit","price":"1350.00"}
  • {"id":"b-35-VKMATVF","name":"ATV Etuleikkuri","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Viherleikkurit","price":"1590"}
  • {"id":"b-35-SR620","name":"Reunaleikkuri ATV","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Viherleikkurit","price":"604"}