Viherleikkurit ATV

ATV-viherleikkurimme ovat ideaali ratkaisu kohteeseen, jossa perinteinen työnnettävä leikkauskalusto jää liian pieneksi. Riippuen hoidettavan alueen kasvustosta, tarjolla on useampi vaihtoehto.

Tiheään ja vahvaan kasvustoon suosittelemme vasaraterillä varustettua ATV-leikkuriamme, joka rikkoo kasvuston leikkuun sijasta, täten myös samalla hidastaen uutta kasvua. Kevyempään viherleikkuuseen tarjoamme ATV-ruohonleikkuriamme, jossa on vaakasuunnassa pyörivät, ruohonleikkuria vastaavat leikkaavat terät. Jos haluat leikata heinää seinän viereltä, aitauksien ja pensaiden alta tai tolppien ja puiden ympäriltä, ATV reunaleikkurimme on paras ratkaisu. Reunaleikkuri on varustettu leikkaavalla siimaterällä, se väistää automaattisesti puuhun, tolppaan, seinään tai muuhun esteeseen osuessaan, leikaten heinän siististi läheltä esteen reunaa.

Leikkaamalla säännöllisesti nurmialueesi, pidät sen jatkuvassas kasvun vaiheessa ja kauniina nurmialueena. Vapaasti kasvamaan jätetty alue alkaan kasvamaan ajan saatossa pitkää heinää ja rikkaruohoa.

ATV-leikkurimme ovat varustettu avattavalla luukulla, joka estää tuuheaa tai kosteaa heinää leikattaessa materiaalin pakkautumisen leikkuukotelon sisään. Luukku takaa myös tasaisemmin leviävän leikatun heinän. Avattavan luukun ansiosta säästät sekä aikaa korkeamman ajonopeuden ansiosta, että rahaa polttoaine- ja varaosakustannuksissa.

Kaikkia ATV viherleikkureitamme voidaan käyttää ja vetää mönkijällä tai millä tahansa muulla kulkuneuvolla, jossa on vetokoukku.

Lue lisää

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Reunaleikkuri ATV
  Reunaleikkuri ATV
  800 €

  Ketterä reunaleikkuri mönkijälle. Leikkaa kätevästi tolppien ja muiden esteiden ympäriltä.

 2. ATV Etuleikkuri
  ATV Etuleikkuri
  2 344 €

  Etukiinnitteinen viherleikkuri mönkijälle.

 3. Luukulla varustettu ATV-leikkuri, 1,2 m, 15 hv
  Luukulla varustettu ATV-leikkuri, 1,2 m, 15 hv
  2 096 €

  Luukulla ja kahteen eri paikkaan kiinnitettävällä vetolaitteella varustettu niittomurskain mahdollistaa suuremman ajonopeuden

 4. ATV-leikkuri luukulla ja sähköstartilla 1,5 m, 18 hv
  ATV-leikkuri luukulla ja sähköstartilla 1,5 m, 18 hv
  2 592 €

  Sähkökäynnistyksellä ja takaluukulla varustettu ATV-leikkuri.

 5. ATV-leikkuri Heavy Duty, 1,5 m, 25 hv
  ATV-leikkuri Heavy Duty, 1,5 m, 25 hv
  3 832 €

  Pohjoismaiden vahvin ATV-leikkuri. 150cm työleveys, avattava leikkuukotelo.

5 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen