Sänkimurskain X 2,8 m

2,8 m:n sänkimurskain, jossa hydraulinen sivuttaissiirto ja avattava luukku.

Lue lisää
4 899€ Sis. ALV
Kausituote. Saatavilla taas kesäkuussa 2024.
-
+
Tuotenro 35-XKE280

Xserie 80x80.png

2,8 m:n sänkimurskain, jossa hydraulinen sivuttaissiirto ja avattava luukku

 Avattava luukku

 Vahva runko

• Hydraulinen sivuttaisliike

• SKF-kuulalaakerit

• Työleveys 2,8 m

• Toimitus sisältää öljyn

Reilulla rungolla ja SKF-kuulalaakereilla varustettu tukeva sänkimurskain 90-100 hv:n traktoreihin

X-sarjan sänkimurskaimet on suunniteltu vastaamaan suurempiin haasteisiin, jollaisen muodostaa esimerkiksi rankka maasto, jossa on vesakkoa ja sänkeä. Leikkurit on muotoiltu ja suunniteltu selviämään hankalasta työstä, jota niillä tehdään. X-sarjan koneidemme vakiovarustukseen kuuluvat reilu runko, SKF-kuulalaakerit, avattava luukku ja sivuttaissiirto. Kestäviä koneita sinulle, joka vaadit koneeltasi enemmän.

Roottorin suuren nopeuden ansiosta taotut iskuterät pystyvät leikkaamaan ja katkomaan kaikenlaista kasvustoa. Siten kone on hyvin käyttövarma ja käsittelee tehokkasti suuria materiaalivirtoja.

XKE280-sänkimurskaimemme on tehokas kone sinulle, joka vaadit paljon koneelta, jolla ajetaan esim. tiheiden kasvustojen yli. Suunniteltu 90-100 hv:n traktoreihin. Työleveys on 2,8 m, mikä tekee siitä kätevän keskisuurten tai suurempien viheralueiden ja vesakoiden raivaamiseen, siistimiseen tai leikkaamiseen. 

Sänkimurskaimen rungossa on karkeahampainen hitsattu vastaterä ruohon murskaamiseksi paremmin sekä irrotettavat vastaterät, jotka pitävät ruohon koneen sisällä ja lisäävät materiaalin leikkaamista.

Säädettävä tukitela ja ketjusuoja

Leikkuukorkeus säädetään tukitelan ja hinausjalasten avulla. Säädettävä tukitela takaa oikean leikkuukorkeuden epätasaisella alustalla. Leikkuukorkeutta voi säätää välillä 0-70 mm, mikä mahdollistaa ruohon leikkaamisen maanpinnan läheltä ja siten tasaisemman lopputuloksen. Nurmikko tasoittuu, ja leikattu ruoho maatuu nopeammin. Tukitelassa on kaavinrauta telan pitämiseksi puhtaana leikatusta materiaalista. Tukitela on rakennettu runkoon auttamaan hankalassa maastossa selviämisessä, ja se on suojattu törmäyksiltä.

Etupuolella niittomurskaimessa on ketjusuojat, jotka myötäilevät alustaa ja suojaavat sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta.

Sänkimurskain on vakiona varustettu iskuterillä. Yhteensä 22 terää huolehtii ruohon silppuamisesta. Sänkimurskain soveltuu myös Y-terille, joita voi ostaa erikseen (eivät sisälly toimitukseen). Lisätietoja saat soittamalla myyjälle.

Hydraulinen sivuttaissiirto ja avattava luukku

Vakiona tämä sänkimurskain on varustettu sivuttaissiirrolla, joka mahdollistaa koneen siirron oikealle tai vasemmalle. Sivuttaissiirron avulla voit leikata traktorin sivulta ja yltää siten alueille, joille olisi muuten vaikea päästä. Hydraulinen sivuttaissiirto voi mahdollistaa ajamisen vain yksi pyöräpari leikkaamattomalla alueella sekä leikkaamisen lähempää ojaa, aitaa jne.

Leikkurissa on avattava luukku. Avaa luukku, kun tiedät leikkaavasi tai siistiväsi alueita, joilta syntyy suurempi materiaalivirta. Siten voit ajaa esteittä ja samoin edellytyksin kuin luukku suljettuna ja materiaalivirran ollessa normaali. Säästät polttoainetta ja hihnat kuluvat vähemmän. Lisäksi voit ajaa nopeammin, kun ruoho ei kierry telan ympärille. Ruoho levittyy tasaisemmin ja paremmin.

Sänkimurskaimen runko on valmistettu 6 mm paksusta teräksestä, sivulevyn paksuus on 10 mm.

Sänkimurskaimen mukana toimitetaan vakiona voimanottoakseli, vaihteistoöljy, hydraulisylinteri ja hydrauliletkut.

Leikkuriin kuuluu kaksitoiminen ulosotto traktoriin. Sänkimurskaimen mukana toimitetaan kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä.

Toimitus sisältää öljyn. Tarkista öljytaso ennen ensimmäistä käyttöä.    

Kuvissa ja filmissä näkyy Sänkimurskain X 2,4 m.

 

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-35-XKE280","name":"Sänkimurskain X 2,8 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Sänkimurskaimet","price":"3951"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-XKH185","name":"Sänkimurskain X 1,85 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Sänkimurskaimet","price":"1917.00"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-XKE240","name":"Sänkimurskain X 2,4 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Sänkimurskaimet","price":"3047.00"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-35-XKE200","name":"Sänkimurskain X 2,0 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Sänkimurskaimet","price":"2565.00"}