Maanvahvistus muovimatto

Maavahviste tallatuille uloskäynneille ja laitumille.
Lue lisää
4€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 28-333340AM

Maanvahvistus matolla vältät mutaiset sisään- ja ulostulo kulkureitit!

• P x L x K 33 x 33 x 4 cm

• Kantavuus 250-350 tonnia / m²

• Valmistettu kierrätetystä polypropeenista

• Maavahviste tallatuille uloskäynneille ja laitumille

Maanvahvistusmaton käyttötarkoitus

Maanvahvistusmattoja käytetään vahvistamaan ja tukemaan maata, jolla taipumus tiivistymiseen tai mutaisuuteen, tai kohteisiin joissa maahan kohdistuu paljon painetta.

Maanvahvistusmaton täytöllä parempi lopputulos

Matot asetetaan maahan ja täytetään hiekalla tai soralla, jolla maanpinta tuetaan ja tasataan. Lopputuloksena on sileä maanpinta, jossa savi ei tiivisty kuten on vaarana tapahtua ilman maanvahvistus mattoa.

Matoilla on useita käyttökohteita. Niitä voidaan käyttää esim käytävien tukemiseen ja ruokintahäkkien ympäristöjen perustamiseen.

Kellfrin maanvahvistusmatto – Testattu käytännön olosuhteissa

Kellfrin maanvahvistusmatot ovat ensimmäisiä testattavia tuotteita meneillään olevassa ”Testi maatilat” projektissa, jossa Kellfri kehittää valikoituja tuotteita yhteistyössä eri maatilojen kanssa. Eräs koetiloista on testannut Kellfrin mattoja hevosten ruokinta-alueen yhteydessä:

"Tuote on toiminut meillä jopa yli odotusten. Matoilla vahvistettu maan pinta on kuukauden testijakson jälkeen yhä kantava eikä matto ole liikkunut. Sama soramäärä ilman vahvistusmattoa katosi mutaan alle viikossa muilla ruokintapaikoilla."

Vahvistusmatto on valmistettu kierrätetystä polypropeenista. Avoimen rakenteen ansiosta sadevesi ja muu kosteus poistuvat helposti. Monikäyttöinen matto toimii laidunkäytön lisäksi hyvin myös pihoilla, esimerkiksi auton kulkureitillä autotalliin.

Neliömetriä kohden tarvitaan 9 mattoa.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-28-10010016P","name":"Tallimatto","category":"Maatalous/Aitaelementit, talli- ja navettatarvikkeet/Talli- ja navettatarvikkeet","price":"40"}
  • {"id":"b-28-333340AM-30","category":"Eläimet/Hevoset/Laiduntarvikkeet","price":"80"}