Hiekoitin mönkijään sekoittajalla, 1,0 m

Mekaanisella sekoittajalla varustettu tehokas ja helppokäyttöinen hiekoitinvaunu hiekan ja suolan levittämiseen mönkijällä.

Loppu varastosta. Saadaksesi toimitustiedot, ota yhteyttä myyjään 020 722 9130.
Tuotekoodi
32-S232
1 029 €

Vankka ja kätevä hiekoitin hiekan, soran ja suolan levittämiseen ATV-/UTV-mönkijällä, puutarhatraktorilla tai autolla. 

• Mekaaninen sekoittaja
• Rengaskoko 4.00-8 takaa ajomukavuuden ja pitävyyden
• Renkaisiin voi asentaa nastat
• Vakiotilavuus 210 l, lisävarusteena saatavilla laitakorokkeilla 290 l
• Vetokuula ja vetoaisa vakiona

Mönkijälle tarkoitettu hiekoitin on hyvä valinta kaikille, joiden tarvitsee hiekoittaa tai suolata esimerkiksi kulkuväyliä ja piha-alueita niin kylmässä kuin lämpimässäkin säässä.

Mekaaninen sekoittaja säiliössä

Hiekoittimen säiliössä oleva mekaaninen sekoittaja möyhii esimerkiksi suola- ja hiekkapaakut ja muun jäätyneen tai pakkautuneen kuivamateriaalin irtonaiseksi. Syöttötela pyörii syvään uritettujen renkaiden mukana. Telan saa näppärästi päälle ja pois pyörännapaan liitetystä kahvasta. Syöttömäärää on helppo muuttaa säätöjousella. 

Säiliöön mahtuu laitakorkeuteen asti täytettynä 210 litraa ja laitakorokkeilla keskimäärin jopa 290 litraa. Säiliön voi myös täyttää kukkuroilleen, jos nämä määrät eivät riitä. Laitakorokkeet 32-S232FL ovat saatavana lisävarusteena. Lisätietoja laitakorokkeista on täällä.

Hiekoitin on vain 900 mm korkea, eli sen kuormaaminen ja ohjailu täyttöpisteissä on vaivatonta. Ajoleveys on 1 500 mm, mikä helpottaa kapeilla väylillä ja pyöräteillä kulkemista. Rengaskoko 4.00-8 takaa ajomukavuuden ja pitävyyden.

Renkaisiin voi asentaa nastat

Hiekoittimeen on asennettu valmiiksi 50 mm:n vetokuula. Pitkä vetotanko helpottaa ohjaamista ja peruuttamista niin ATV-/UTV-mönkijällä kuin autollakin. Mukana toimitettava vetoaisa voidaan asentaa esimerkiksi ajettavaan ruohonleikkuriin. Uritettuihin renkaisiin voi asentaa nastat.

Laite levittää hiekkaa vain mönkijän ajoväylälle, ei sivulle esimerkiksi ojaan tai nurmikolle. Säästät rahaa ja vaivaa, kun hiekka ei leviä ojaan tai muutoin tarpeettomille alueille.

Hiekoittimeen voi syöttää useita erilaisia kuivamateriaaleja.

Kuvissa näkyvä hiekoitin on varustettu lisävarusteena saatavilla laitekorokkeilla.

Tästä voit katsoa videon

Ominaisuudet
Työleveys 1 000 mm
Säiliön tilavuus 210 l (laitakorokkeilla 290 l)
Leveys Ajoleveys: 1 500 mm
Väri Pulverimaalattu
Pyörä 4.00-8
Korkeus 900 mm
Pituus Vetotanko mukaan lukien: 1 850 mm
Sekoitin Mekaaninen

Videot
  1. Laitakorokkeet hiekoittimeen
    Laitakorokkeet hiekoittimeen
    260 €