KAMPANJAT

Minidumpperi 500 kg

Ketterä ja turvallinen minidumpperi, joka selviää jopa 500 kg:n kuormasta

Lue lisää
2 332€ (2 592€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 27-MD500

Ketterä ja turvallinen minidumpperi, joka selviää jopa 500 kg:n kuormasta

• Soran, maan, rakennusmateriaalien jne. helppoon kuljetukseen
• Telaketjut helpottavat liikkumista
• Kuormauskapasiteetti jopa 500 kg
• Kätevä ahtaissa tiloissa
• Hydraulinen kallistustoiminto

Tehokas, kätevä ja helppokäyttöinen minidumpperi

Minidumpperi on täydellinen työkalu irtomassojen tai kiinteiden esineiden kuormaamiseen ja kuljetukseen ahtaissa tiloissa, joihin suuremmat ajoneuvot eivät pääse.

Kolme eteenpäin ajoa varten tarkoitettua vaihdetta ja yksi peruutusvaihde takaavat, että löydät työskentelyvauhdin, joka sopii parhaiten kyseiseen tehtävään. Käytettävissä on myös suuri ja pieni vaihde, joita on helppo ohjata ohjaustangosta.

Minidumpperi sopii hyvin sekä suuriin että pieniin tiloihin. Rajoitetuissa tiloissa se toimii parhaiten, koska se on vahva suhteessa kompaktiin kokoonsa, sekä yksittäisen nauhaohjauksen ansiosta, joka minimoi heilahtelusäteen ja helpottaa ohjausta.

Kuljeta soraa, rakennusmateriaaleja ja muuta painavaa materiaalia minidumpperin tukevalla lavalla, jonka voi kipata hydrauliikan avulla. Lavan pituus on 950 mm. Leveys on 680 mm ja syvyys 465 mm. Minidumpperissa on myös kiinteät nostosilmukat, joita voi käyttää minidumpperin kuljetukseen ja/tai nosturilla nostamiseen.

Telaketjut helpottavat etenemistä

180 mm leveiden telaketjujen ja minidumpperin 160 cm:n pituuden ansiosta paine jakautuu laajemmalle pinta-alalle, mikä helpottaa etenemistä ja säästää myös ajoalustaa. Telaketjujen kuvio pitää hyvin myös esimerkiksi mudalla ja lumella.

Palvelee monia asiakkaitamme

Minidumpperi on urakoitsijoiden ja yksityishenkilöiden arvostama työkalu esimerkiksi rakennus-, laitos-, puutarha- ja tallialalla. Kuormaa, kuljeta ja kippaa helposti ja turvallisesti Kellfrin minidumpperilla.