Kippi- ja metsävaunu ATV PRO, Tower2+

Vaijerinostimella varustettu kippivaunu mönkijälle, kipattava lava ja tuet.

Lue lisää
1 663€ (1 848€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 23-TV07PRO2

Kaikkiin tilan töihin täydellisesti sopiva ATV-kippi- ja ‑metsävaunu

• Irrotettava sisälava, 2 mm:n galvanoidusta pellistä

• Metsämaastoon sopiva vahva V-teli

• Vahva, mekaanisesti kääntölukittava Tower2+

• 4 kpl vahvistettuja ja hammaskuvioituja taitettavia pankoja

• 2 kpl säädettäviä tukijalkoja kuormaukseen

• Säädettävä nosturin kiinnitys

• Lukittava käsivinssi

 

”Metsänhoitaja ei voi eikä haluakaan aina käyttää suurimpia tukkikärryjä ja traktoria. Kulkureitti voi olla ahdas, ja joskus kuljetettavana on vain jokunen tukki. Tämä mönkijälle tarkoitettu vaunu on tällaisessa tilanteessa vallan mainio vaihtoehto. Puhumattakaan siitä, miten hauskaa sitä on ajaa!”
– Oscar Svantesson, maanviljelijä ja metsänhoitaja, Lidköping

Irrotettava sisälava

Vaunussa on irrotettava sisälava, joka on valmistettu 2 mm:n galvanoiduista pellistä. Lavaa voi käyttää irrallisen aineksen kuljettamiseen. Ilman lavaa voi kuljettaa puuta. Etu- ja takalaidat ovat irrotettavissa. Vahva V-teli, siirrettävät pankot ja veräjä auttavat tekemään säädöt puiden mittojen mukaan. Lavan etureunassa on silmukka vinssille korkeassa kippikulmassa kippaamiseen.  

Irrallisen aineksen kuljettamiseen tarkoitetusta kippivaunusta voi vaihtaa metsävaunuun ja puun kuljettamiseen irrottamalla kaksi sokkaa ja poistamalla lavan. Neljällä vahvistetulla ja hammaskuvioidulla taitettavalla pankolla voi minimoida nostokorkeuden puuta kuormattaessa. Tukeva veräjä estää kuormaa liikkumista.

Karkeakuvioiset renkaat takaavat hyvän pidon ja kantovoiman metsässä. Rengaskoko on 22x11-10. Renkaat on helppo täyttää venttiileistä.

Vankka mekaaninen kääntölukitus seitsemään asentoon mahdollistaa raskaiden kuormien vinssauksen eri suuntiin. Tower2+-vinssiä voi kääntää 360 astetta.

Kaksi säädettävää tukijalkaa kuormaukseen ja yksi kammella säädettävä tukijalka vetämiseen. Tukijalat pitävät vaunun vankasti paikoillaan vetoajoneuvoa kiinnitettäessä ja irrotettaessa sekä kuormattaessa ja kuormaa purettaessa. Vaunun etupäässä olevia tukijalkoja voi nostaa ja laskea ja myös vetää ulos sivusuuntaan.

Puomin pituussäätö on 160–220 cm.

Koko vaunu on valmistettu galvanoidusta pellistä, mikä tekee siitä kestävän ja pidentää sen käyttöikää. Mukana toimitetaan musta lukittava käsivinssi. Käännettävä kahva 50 mm:n kuulakytkennälle.

Vaunu toimitetaan asentamattomana.

Vaunussa on paljon lisävarusteita, jotka helpottavat metsässä työskentelyä. Lisätietoja on Varusteet-välilehdessä.

Kaikissa tuotekuvissa ei ole vinssiä, ja niissä voi näkyä myös kääntöpesän aiempi malli. Joillakin videoilla vaunussa voi näkyä lisävarusteena saatava tukisarja. Tukisarja on saatavilla täällä.

Kuvissa näkyy keltaisena käsivinssi, toimitetaan musta.

 • {"id":"b-23-TV07ST4","name":"Pankosarja Metsävaunu mönkijälle, pyöreät pankot","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"98"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-21-SV07FA-K","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"323.00"}
 • {"id":"b-23-DH","name":"Dolly, manuaalinen","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"68"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"b-21-KWE900","name":"Vinssi 12 V 908 kg","category":"ATV-varusteet/Metsävaunut ja varusteet ATV/Metsävaunujen varusteet ATV","price":"134.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"b-21-TS","name":"Tukkisakset","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsävaunut & lisävarusteet/Metsävaunun lisävarusteet/Kourat","price":"47.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"b-23-TV07FB","name":"Pidennetty takalaita metsävaunuun TV07PRO","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"82.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-23-TV07FL2PRO","category":"ATV-varusteet/Vaunut ja tarvikkeet ATV/Vaunujen lisävarusteet ATV","price":"144.00"}

Liittyvät tuotteet