Sähköhydraulisella kipillä varustettu kippivaunu mönkijän, 1420 kg

Sähköhydraulisella kipillä varustettu kippivaunu mönkijään.

Lue lisää
2 170€ Sis. ALV
Loppu varastosta. Saadaksesi toimitustiedot, ota yhteyttä myyjään 020 722 9130.
-
+
Tuotenro 23-TV10H

Sähköhydraulisella kipillä ja tehokkaalla kolmivaiheisella kippisylinterillä varustettu vaunu mönkijään

• Sähköhydraulinen kippi 12 V 

• Vankka lava 2 mm:n sinkittyä turkkilevyä 

• Vahva kolmivaiheinen kippisylinteri 

• Yleisrenkaat 22 x 11 - 10 

• Sisältää pienemmän säilytyslaatikon ohjaimelle

• Toimitus sisältää öljyn

Mönkijälle tarkoitetut kippivaunumme on valmistettu kestävästä turkkilevystä, joka on sinkitty käyttöiän pidentämiseksi.

Täydellinen vaunu sinulle, joka haluat lastata kyytiin soraa, maata, haketta, ruohoa, lehtiä tai muuta materiaalia. Se on kuljetusvaunu, joka on tehty materiaalien tehokkaaseen kuljetukseen riippumatta siitä, onko ajoneuvona suurempi puutarhatraktori, mönkijä vai pienempi traktori.

Vaunun harkitun rakenteen ja lavan hyvien mittojen ansiosta sillä voi kuljettaa suuria kuormia joko korokelaitojen kanssa tai ilman niitä. Kaikkiin ympäristöihin sopivalla vaunulla pääset liikkumaan niin sileillä teillä ja asfaltilla kuin maastossa ja metsäympäristöissä.

Rungon kehys on rakennettu 40 x 80 mm:n profiileista, joiden paksuus on 2,75 mm, mikä tekee vaunusta tukevan raskaita kuormia kuljetettaessa. Vaunun profiiliputket on vahvistettu takareunan kulmista, jotta ne kestävät rankat kippaukset.

Kippilevy on tehty 2 mm:n sinkitystä turkkilevystä, joka on rakennettu kymmenestä hyvin muotoillusta teräsprofiilista, viidestä kummallakin puolella, ja peltilavaa vahvistavasta yläpuolen profiilista.

Mönkijän vaunussa on kaksi kippilavan kiinnitystä, jotka on sijoitettu kauas toisistaan, jotta kippi pysyy vakaana myös suurempia kuormia käsiteltäessä. Kiinnityssilmukat ja kiinnikkeet on valmistettu massiiviteräksestä.

Kippivaunuun kuuluva sähkö ja hydrauliikka on sijoitettu hyvin suojaan lavan alle. Pitkän, kolmiosaisen kippisylinterin avulla saat suuremman kallistuskulman tyhjentäessäsi vaunusta kosteaa tai tiiviisti rullattua materiaalia.

Suuri kallistuskulma

Suuri kallistuskulma helpottaa myös lavan puhdistusta. Kun lavaa puhdistetaan tai kun se on nostettu pystyyn huollon tms. ajaksi, on aina käytettävä lavan varmistusta. Lavanvarmistustanko on sijoitettu runkoon.

Mönkijän vaunuun otetaan sähkö mönkijän 12 V:n ulosotosta, ja kippausta ohjataan johdollisella ohjaimella, joka ulottuu mönkijääsi asti. Ohjain on helppo säilyttää vetolaitteen viereen sijoitetussa laatikossa silloin, kun sitä ei käytetä. Mukana tulee myös pienempi, turkkilevystä valmistettu säilytyslaatikko.

Kippivaunu on mönkijän vastaus dumppereille. 1420 kg:n maksimikuorman ansiosta voit kuljettaa ongelmitta runsaasti raskastakin tavaraa, ja materiaalikuorman purkaminen onnistuu helposti avattavien etu- ja takalaitojen avulla.

Avattava etu- ja takaluukku

Etuluukun voi avata alaspäin tai irrottaa kahden soljen ja saranan avulla. Irrotettava etulaita/luukku on hyvä silloin, kun haluat käyttää kärryä pidempien kuormien, esim. pöllien tai salpojen kuljettamiseen.

Takaluukku on suunniteltu helposti avattavaksi tai taitettavaksi alas, niin että luukkua voi käyttää lastaussiltana. Luukun alareunassa on kaksi saranaa, jotta sitä pitkin voi vetää tavaraa kyytiin.  Takaluukun voi myös lukita yläreunasta käytettäväksi levityslaitana. Levityslaita on kätevä, jos haluat kipata soraa pidemmälle matkalle tasaisena virtana esimerkiksi levittäessäsi soraa teille tai mäkiin. Takaluukkuun sisältyvät yläreunan portaattomat kiinnikkeet soran levittämistä varten. Luukun aukon kulmaa säädetään siihen kuuluvien lukituslenkkien avulla. Vaunu on täydellisesti muotoiltu soran ja hiekan levittämiseen teillesi.

22x11-10-rengaskoon ansiosta vaunun runko ja renkaat muodostavat yhdessä hyvän maavaran, ja renkaiden mitat saavat vaunun rullaamaan kevyesti. Rengaskuvio toimii hyvin niin ruoholla, soralla kuin asfalttitielläkin.

Mukana tulevat pyörättömät tukijalat veiveineen sekä käännettävä 50 mm:n kuulaliitäntä. 

Pyörälliset tukijalat helppoon siirtämiseen on saatavana lisävarusteina, lue lisää pyörällisistä tukijaloista täältä.

Joissakin kuvissa kippivaunu on varustettu korotuslaidoilla ja kätevällä, sinkitystä turkkilevystä valmistetulla akkukotelolla, joka kiinnitetään vaunuun. Ne ovat lisävarusteita. Lue lisää korotuslaidoista täältä ja kätevästä akkukotelosta täältä.

Joissakin kuvissa takaluukku on varustettu pikalukolla, joka on lisävaruste. Luukussa on kaksi saranaa, jotka lukitaan sokilla. Lue lisää pikalukosta täältä.

Toimitus sisältää öljyn. Tarkista öljytaso ennen ensimmäistä käyttöä.    

Kippivaunu on asennettava.

Tästä voit katsoa videon mönkijän 1420 kg:n kippivaunustamme

 
 • {"id":"b-23-TV10HBB3","name":"Akkulaatikko mönkijän 1420 kg:n kippivaunuun","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"68"}
 • {"id":"b-23-TV10HFL2","name":"Korokelaita mönkijän 1420 kg:n kippivaunuun","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"164"}
 • {"id":"b-R23-TV10H.019","name":"TV10H takalaidan pikalukitus","category":"ATV-varusteet/Vaunut ja tarvikkeet ATV/Vaunujen lisävarusteet ATV","price":"51"}
 • {"id":"b-23-DH","name":"Dolly, manuaalinen","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"68"}
 • {"id":"b-23-TV10HJS","name":"Tukijalka pyörällä, TV10H","category":"ATV-varusteet/Lisävarusteet ATV-tuotteille","price":"68"}

Liittyvät tuotteet

 • KAMPANJAT
  {"id":"b-23-TV15ATV","name":"Kippivaunu mönkijään 1,5 tonnia","category":"ATV-varusteet/Vaunut ja tarvikkeet ATV/Vaunut","price":"1530.00"}
 • {"id":"b-23-TV06PRO","name":"Mönkijän 500 kg:n kippivaunu sinkittyä rihlalevyä","category":"ATV-varusteet/Vaunut ja tarvikkeet ATV/Vaunut","price":"483"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-23-TV07PRO2","name":"Puukärry lavalla ATV PRO","category":"ATV-varusteet/Metsävaunut ja varusteet ATV/Metsävaunut ATV","price":"1341.00"}