Mönkijän 3-teräinen tielana sähköisellä korkeussäädöllä

Sähköisesti korkeussäädettävä tielana V16ATV.

Lue lisää
1 663€ (1 848€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 27-V16ATV

Sähköisesti korkeussäädettävä mönkijän tielana

Vahvarakenteinen tielana mönkijään. Soveltuu 160 cm:n työleveyden ansiosta sorateiden lanaamiseen. Puistossa ja kadulla työskenneltäessä tämä tielana on hyvä lisävaruste käytävien ja pihateiden tasoittamisessa.

Tielanassa on vaihdettava terälevy ja lämpösinkitty runko, jonka ansiosta tämä mönkijän tielana on sekä tehokas että pitkäikäinen.

Korkeussäädettävät pyörät liikkuvat helposti mönkijän kädensijan painikkeilla miellyttävään työasentoon. Säätämällä pyörien korkeutta erikseen voi mukauttaa lanauspinnan soratien mukaan parhaaseen tulokseen. Erikseen mukautettavien pyörien ansiosta voit helposti kallistaa tiesi. Kallistetulta tieltä vesi valuu helpommin pois ja tie pysyy hyvänä pitkään.

Säädettävän vetoaisan avulla voit myös asettaa korkeuden vetoajoneuvon suhteen ja kohdistaa enemmän tai vähemmän painoa maaperään.

Tielanan keskiosaan voi kuormata lisäpainoja saavuttaaksesi suuremman paineen maanpintaa vasten epätasaisessa maastossa.

Kolme terää työstää maaperää useita kertoja ja tuottaa tasaisemman tuloksen. Tehokas käyttö säästää aikaa ja tuottaa paremman tuloksen.

Tämä tielana kohdistaa soraan rullaavan vaikutuksen ja kaksi hammastettua terää mahdollistaa kovapintaisten teiden työstön.

Säädät teriä painikkeilla, joiden ohjauksen voit määrittää itse.

50 mm:n kuulakytkentä.

Täältä voit katsoa videon mönkijään asennettavasta 3-teräisestä tielanastamme

Liittyvät tuotteet

  • KAMPANJAT
    {"id":"b-27-V18ATV","name":"Tielana mönkijään","category":"ATV-varusteet/Tiet / Lumi / Liukkaus ATV/Tielana ATV","price":"584.00"}
  • {"id":"b-27-GH2UG","name":"Pihaharava ATV säädettävä työkorkeus ja vetopiste","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Harat","price":"520"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"B-27-K14S","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Harat","price":"238.00"}
  • {"id":"b-27-V1500","name":"Jyrä, hinattava","category":"ATV-varusteet/Viheralueet ATV/Jyrät","price":"335"}