Nedräkningen har börjat

Black Friday – Black Week

Vi på kellfri vill att du som kund ska ha möjlighet att handla till extra förmånliga priser inte bara under Black Friday utan även under resten av veckan. Därför förlänger vi våra kampanjer så att du som kund kan handla till Black Friday priser under fler än 1 dag. Tänk på att det är begränsat antal och först till kvarn gäller!

Håll utkik på Kellfri.se, Facebook och Instagram samt i våra nyhetsbrev för att inte gå miste om några erbjudanden.

Dagens Deal på Kellfri

Förutom Black Week-veckans alla nedsänkta priser kommer vi på Kellfri erbjuda vad vi valt att kalla ”Dagens deal”. Detta är ett tidbegränsat erbjudande till extra förmånligt pris för dig som kund. Varje dag under veckan kommer ett nytt erbjudande presenteras på Kellfri.se, gäller endast under 24 timmar, begränsat antal.

MUSTA VIIKKO 2021 KELLFRILLÄ

Black Friday – Black Week

Me Kellfrillä haluamme, että sinulla on mahdollisuus tehdä ostoksia erityisen edullisin hinnoin paitsi Black Fridayn aikana, myös koko viikon ajan. Siksi pidennämmekin kampanja aikaamme siten, että sinä asiakkaana voit tehdä ostoksia Black Friday -hinnoilla useamman kuin yhden päivän aikana.

Kellfrin Black Week alkaa 22.8 ja jatkuu 28.11 asti.

Muistathan että tuotteita on saatavilla rajoitettu määrä ja ne myydään tilausten saapumisjärjestyksessä!

Päivän tarjous Kellfrillä

Kaikkien Black Weekin alennettujen hintojen lisäksi me Kellfrillä tarjoamme tuotteita, jotka olemme valinneet nimellä “Päivän diili”. Tämä on aikarajoitettu tarjous sinulle erityisen edulliseen hintaan. Joka päivä viikon aikana Kellfri.fi sivustollamme esitetään uusi tarjous, voimassa vain 24 tuntia ja rajoitetulla kappalemäärällä.


MÖNKIJÄÄNMÖNKIJÄÄNMAATALOUSMAATALOUSMETSÄ JA PUUNKÄSITTELYMETSÄ JA PUUNKÄSITTELYELÄIMILLEELÄIMILLETERÄT -25%TERÄT -25%HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ BLACK FRIDAYSTÄ?


Milloin on Black Friday?

Päivä osuu kiitospäivän jälkeiseen päivään. Kiitospäivää vietettiin alun perin jokaisen vuoden marraskuun viimeisenä torstaina, mutta 1930-luvun lopulla päivä siirrettiin vietettäväksi marraskuun neljäntenä torstaina. Kiitospäivän jälkeinen perjantai ei ole virallinen vapaapäivä, mutta siitä huolimatta esimerkiksi koulut ovat yleensä kiinni.

Tänä vuonna Black Friday 2021 osuu 26. marraskuuta.

Päivä on vuoden suurin myyntipäivä useissa Pohjoismaissa ja muualla maailmassa. Black Friday on täydellinen päivä löytää tuotteita, joita olet ehkä jo jonkin aikaa kaivannut, mutta jotka eivät ole vielä osuneet kohdalle. Päivä osuu mukavasti myös joulua silmällä pitäen.

Black Weekend, Black Week ja Cyber maanantai

Blavk Friday päivästä on myöhemmin kasvanut myös Black Weekend, Black Week ja CyberMonday.

Musta viikonloppu

Black Weekendia on yleensä käytetty jatkamaan Black Friday tarjouksia koko viikonlopun ajalle.

Musta viikko

Black Week on sama viikko, jolle osuu Black Friday. Black week alkaa maanantaina ja päättyy sunnuntaina. Black Week antaa sinulle mahdollisuuden hyötyä kampanjoista useamman päivän ajan. Hyvä tilaisuus sinulle, joka haluat hankkia joululahjoja ja ehkä myös hemmotella itseäsi.

Kybermaanantai

Cyber Monday on sähköisen kaupankäynnin musta perjantai. Päivä osuu Black Fridayn jälkeiselle maanantaille. Päivän nimesivät vuonna 2005 Ellen Davis ja Scott Silverman. Päivä on nimetty sen vuoksi, että verkkokauppa on historiallisesti aina ollut erittäin korkealla juuri tänä maanantaina.

Black Fridayn historia

Päivä on alun perin kotoisin Yhdysvalloista, jossa päivä perustettiin jo 60-luvulla. Vasta viimeisen vuosikymmenen aikana käsite on levinnyt pidemmälle, ja se on otettu käyttöön muissa maissa, myös Suomessa. Suomessa tämä on päivä, jonka useimmat ihmiset tietävät ja jota odotetaan.

1920

Kiitospäivän jälkeisestä perjantaista alkoi tulla suosittu ostospäivänä jo 20-luvun lopulla, kun suuri kauppaketju Macy´s New Yorkin kiitospäiväparaatin aikana ilmoitti juhlamyyntistään. Tämä tapahtui ensimmäisen kerran vuonna 1924.

1930

1930-luvulla kiitospäivän jälkeisestä perjantaista alkoi tulla yhä yleisempi ostospäivä, johon ei kuulunut vain Macyn myynti. Hetken päästä alkanut suuri lama merkitsi kuitenkin sitä, että jouluostoksia jouduttiin vähentämään muun tärkeämmän tieltä. Talouden heikkenemisen vuoksi USA n. presidentti päätti siirtää kiitospäivän marraskuun neljänteen viikonloppuun toivoen, että jouluostokset kestäisivät pidempään.

1950

Blac Friday nimen puolestaan on kerrottu saanen alkunsa 1950-luvulla Philadelphiassa, jossa poliisit joutuivat paiskimaan ylitöitä kaupanteosta ja jalkapallosta intoutuneiden kaupunkilaisten johdosta, ja nimesivät päivän näin Black Friday nimellä.

1980

70- ja 80-luvuilla Black Friday toimi edelleen päivän nimenä, vaikkakin talouden heilahdellessa myyntiluvut muuttuivat joskus myös punaisesta mustaksi. Kerrotaan myös, että tällä aikakaudella monet kaupat yrittivät muuttaa päivän nimeksi “Big Friday”. Päivän nimen muuttaminen osoittautui kuitenkin hankalaksi, ja siksi se joutui säilyttämään alkuperäisen nimensä. Nykyään nimi on niin vakiintunut, että harvat edes ajattelevat, mistä käsite on alun perin tullut.

Traditionsenlig Black Weekend hos oss på Kellfri!
För att något ska kunna räknas som tradition så ska något ha arrangerats tre år i följd. I alla fall enligt vissa. Och nu, år 2020 är den stora shoppinghelgen här igen, Black Weekend. Detta är en trevlig förlängning av den Amerikanska shopping-traditionen Black Friday.

“Detta borde jag verkligen ha hemma på gården”
Är du också en av alla som har gått runt och tänkt samma tanke? Idag kan vara den dagen som ditt gårdsbehov finns som Black Weekend-erbjudande. Vi har strukit ordinariepriset på över 40 produkter denna helg. Med stort hopp om att du ska hitta just dina produkter för ett enklare liv på landet.

Priserna gäller 27-29/11 eller så långt lagret räcker.