Kanaverkko

Kellfriltä löydät sekä sinkittyä metalliverkkoa että muoviverkkoa kanatarhan rakentamiseen. Rakentamalla suojatun tarhan verkosta, estät paitsi kanoja karkaamasta, myös petoeläimiä pääsemästä kanoihin käsiksi. Kanaverkkoa voidaan käyttää myös puiden ja pensaiden suojaamiseen jäniksiltä talviaikana.

Verkon avulla voit rakentaa juuri sellaisen tarhan, mikä vastaa parhaitsen sinun ja kanojesi tarpeita. Voit myös laajentaa jo olemassa olevia kanatarhoja. Muista että kanoilla tulee olla elinympäristössään sekä suojaisa koppi mihin voivat vetäytyä yöksi, että vapaata liikkumatilaa ulkoalueella.

Kanaverkkoa voit muokata rajattomasti, sekä pituuden että muodon osalta.

Löydät valikoimastamme verkot eri silmäkoolla ja materiaalilla, sekä kestävää metalliverkkoa että kevyttä ja edullista muoviverkkoa.

Huomioi kanatarhan rakentamisessa, että teet kanoille ja siipikarjalle turvallisen elinympäristön, jossa ne eivät pysty vahingoittamaan itseään, ja ovat suojassa myös ulkoisilta uhkatekijöiltä, kuten petoeläimiltä.

Lue lisää
Suositellut
2 tuotteet
  • {"id":"b-22-501509","name":"Kanaverkko 50 m x 1,5 m x 0,9 mm","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanaverkko","price":"50"}
  • {"id":"b-22-501807","name":"Kanaverkko 50 m x 1,8 m x 0,7 mm","category":"Maatalous/Aitaukset/Sähköaitaukset","price":"63"}