Eteen asennettava reunaleikkuri sis. Trimaan sopivan kiinnikkeen

Eteen asennettava, reunaleikkuri, jolla pääsee helposti aitauslankojen alle.

Loppu varastosta. Saadaksesi toimitustiedot, ota yhteyttä myyjään 020 722 9130.
Tuotekoodi
35-HKKFT
1 470 €

Eteen asennettava reunaleikkuri – asiantuntija aitauslankojen alle

• Tehokkaat terät 
• Sivuttaisliike 
• Useita säätömahdollisuuksia 
• Tehokas jousitettu lautasterä 
• Eteen asennettavuus takaa hyvän näkyvyyden 

Tehokas reunaleikkuri traktorin etukuormaajaan sis. Trimaan sopivan kiinnikkeen.

Eteen asennettava reunaleikkuri on täydellinen sinulle, joka haluat hyvän näkyvyyden leikkuun ajaksi. Reunaleikkurin kiinnittäminen Trimaan sopivan kiinnikkeen takaa, että leikkuupää näkyy hyvin, minkä ansiosta leikkuujälki on tarkempaa.

Reunaleikkuri on asennettu rungon sivulle Trimaan sopivan kiinnikkeen. Voit säätää reunaleikkurin päätä manuaalisesti sisään ja ulos etukuormaajasta, jolloin ulottuvuus kasvaa. Pää on myös saranoitu, jotta se seuraisi maanpintaa.

Jousitettu lautasterä

Sivuttaissiirto sekä jousitettu lautasterä tehokkaaseen leikkaamiseen aitausten alta, rakennusten ja aitojen vierestä sekä tien reunoista. Suojalautanen osuu tolppaan ja vaimentaa iskun palaten sitten lähtöasentoonsa, mikä helpottaa leikkaamista tolpan vierestä.

Pää on jousitettu, jotta tolppiin osuessa suojalautanen ja pää joustavat taaksepäin. Jousitoiminto mahdollistaa leikkaamisen suoraan aitalankojen alta ja tolppien ympäriltä ilman, että traktorin ajosuuntaa tarvitsee muuttaa.

Terän varren vahvat teroitettavat terät selviävät epätasaisestakin kasvillisuudesta. Alapuolinen suojalautanen estää teriä osumasta maahan. Se mahdollistaa myös lautasen asettamisen maata vasten, jotta ajo eteenpäin onnistuu tasaisella korkeudella. 

 

Vahvat teroitettavat terät.  

Parker-hydraulimoottori.

Parker-hydraulimoottori, 25 cm³ (sisäänrakennettu paineenrajoitin)

Korkealaatuinen Parker-moottori takaa turvallisuuden ja toimintavarmuuden. Huoltovapaa moottori pyörittää teriä hydrauliöljynpaineella.

Toimitukseen sisältyy runko leikkuupään asennusta varten, jossa on Trimaan sopiva kiinnike, ½"-urosliitännöillä varustetut letkut sekä tukijalka käytettäväksi silloin, kun laite ei ole käytössä.

Ominaisuudet
Työleveys 800 mm
Veitset 2
Pituus Ulos käännettynä: 1850 mm rungosta moottoriin
Sisään käännettynä: 1100 mm rungosta moottoriin
Moottori Parker 25 cm³ (sisäänrakennettu paineenrajoitin)
Öljyn virtaus Vähintään 30 l/min
Roottorit 1