Siirrettävät aitaelementit

Siirrettävien aitaelementtien käyttö tekee arkipäivästä sinulle eläinten omistajana yksinkertaisemman. Sekä tehokkuus että turvallisuus paranevat esimerkiksi eläinlääkärikäynnillä.

Jos aiot rakentaa kehäaitauksen, aidata vapaana kulkevaa karjaa, rakentaa tilapäisiä aitauksia/karsinoita tai eri tilanteissa löytää siirrettäviä ja joustavia ratkaisuja. Valikoimastamme löydät useita erilaisia siirrettäviä aitaelementtejä sen mukaan, millaisia eläimiä sinulla on. Se aidataanko nuoria eläimiä, täysikasvuisia eläimiä tai vasikoita, vaikuttaa aitaelementin valintaan.

Jos sinulla on vasikoita, kannattaa valita jaluskaarilla varustettu aitaelementti, jolloin voit kääntää sen ja siten maanpinnan ja ensimmäisen poikkipienan väliin jää vähemmän tilaa. Se myös vähentää vaaraa, että maassa lähellä aitaa makaavat vasikat joutuvat väärälle puolelle noustessaan.

Jos haluat mahdollisimman suuren vakauden, kun kytket aitaelementtejä yhteen, valitse siirrettävä aitaelementti koukulla ja silmukalla.

Jos et ole varma millaisen aidan valitset, soita myyjällemme puhelinnumeroon +358 20-722 91 30 ja kerro mihin aiot käyttää aitaelementtejä, niin ohjaamme sinua oikean aitaelementin valinnassa.

Rajaa
Listausvalinnat
Hinta
  1. 0 € - 100 € 2tuotteet
  2. 100 € - 200 € 6tuotteet
  3. 200 € ja yli 2tuotteet

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

10 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen