Tasoituskauha 2,2 m, Euro-kiinnike

Vankkarakenteinen ja kestävä 2,2 m:n tasoituskauha.

Lue lisää
1 290€ Sis. ALV
.
-
+
Tuotenro 26-PLF3E2200

2,2-metrinen kestävä tasoituskauha Euro-kiinnikkeillä

• Suunniteltu ja valmistettu kovaan työhön

• Kauhan matala takareuna mahdollistaa hyvän näkyvyyden hytistä

• Pitkän pohjan ansiosta kuljettaja näkee kauhan etureunan

• Pyöristetyt sivut optimaalista lastausta varten

• Lumiaura asennettavissa

Käyttäjäystävällinen tasoituskauha, joka sopii kaikkiin etukuormaajiin

Tämä kauha sopii niin pienten kuin suurtenkin pinta-alojen maantasoitustöihin sekä materiaalin lastaamiseen ja purkamiseen. Hiekka, multa ja muut maa-ainekset ovat tavallisimmat maantasoitustöissä käsiteltävät materiaalit.

Kauha on rakenteeltaan leveämpi, sen takareuna on matalampi ja se on hieman pidempi kuin useimmat muut kauhat. Nämä ominaisuudet sopivat erinomaisesti tasoitustyöhön.

Leveän rakenteen ansiosta kauhalla saa tasoitettua pinnan nopeasti tavallista suuremmalla alalla. Matalan takareunan ansiosta kuljettaja näkee hytistä erittäin hyvin, kokonaiskorkeus on 513 mm.

Kauhan pituuden ansiosta kuljettajan hytistä näkee helposti, missä kauhan etureuna kulkee. Näin tasoitustyö on helppo tehdä hallitusti ja tarkasti kovaa ja irtonaista materiaalia työstettäessä.

Tasoituskauhan alapinnalla on teräksiset kulutusrimat takareunasta eteenpäin. Ne vahvistavat rakennetta ja auttavat tasoitustyössä täyttämällä epätasaisuuksia. Kauhassa on myös vahvikkeet takareunassa ja sivuissa.

Sivut ovat hieman pyöristetyt, jotta irtomateriaalin lastaaminen onnistuisi optimaalisesti. Kauhan takareuna on 10 asteen kulmassa, joten tasoitustöitä voidaan tehdä myös peruuttamalla takareunaa käyttäen.

Kauhan mukana toimitetaan Euro-kiinnikkeet.

  • UUTUUS
    {"id":"B-26-PLF3SK","category":"Maatalous/Kauhat/Tasoituskauhat","price":"360"}

Liittyvät tuotteet