Tasoituskauha PRO 1,8 m, Euro

Vankkarakenteinen ja kestävä tasoituskauha 1,8 m, jonka kulutuspinnat on valmistettu Hardox®-teräksestä.

Lue lisää
1 277€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 26-PLF2E1800

Hardox pro 120x120.png

Kestävä tasoituskauha 1,8 m, käyttäjäystävällinen, Euro-kiinnike

• Suunniteltu ja valmistettu kovaan työhön
• Kauhan matala takareuna mahdollistaa hyvän näkyvyyden hytistä
• Pitkän pohjan ansiosta kuljettaja näkee kauhan etureunan
• Pyöristetyt sivut optimaalista lastausta varten
• Hardox®-teräksestä valmistetut kulutuspinnat

Kaikkiin etukuormaajiin sopiva tasoituskauha

Tämä kauha sopii niin pienten kuin suurtenkin pinta-alojen maantasoitustöihin sekä materiaalin lastaamiseen ja purkamiseen. Hiekka, multa ja muut maa-ainekset ovat tavallisimmat maantasoitustöissä käsiteltävät materiaalit.

Kauha on rakenteeltaan leveämpi, sen takareuna on matalampi ja se on hieman pidempi kuin useimmat muut kauhat. Nämä ominaisuudet ovat ihanteelliset tasoitustyöhön.

Leveän rakenteen ansiosta kauhalla saa tasoitettua pinnan nopeasti tavallista suuremmalla alalla. Matalan takareunan ansiosta kuljettaja näkee hytistä erittäin hyvin, kokonaiskorkeus on 514 mm.

Kauhan pituuden ansiosta kuljettajan hytistä näkee myös helposti, missä kauhan etureuna kulkee. Näin tasoitustyö on helppo tehdä hallitusti ja tarkasti kovaa ja irtonaista materiaalia työstettäessä.

Hardox®-teräksestä valmistetut kulutuspinnat

Tasoituskauhan alapinnalla on Hardox®-teräksiset 100 x 6 mm:n kulutusrimat takareunasta eteenpäin. Ne vahvistavat rakennetta ja auttavat tasoitustyössä täyttämällä epätasaisuuksia. Kauhassa on vahvikkeet myös takareunassa ja sivuilla.

Hardox®-kulutuslevy on valmistettu erinomaisesti kulutusta kestävästä teräksestä. Hardox on kovaa läpikotaisin, pinnalta keskelle. Se pidentää laitteiden käyttöikää ja parantaa tuottavuutta haastavimmissakin olosuhteissa.

Sivut ovat hieman pyöristetyt, jotta irtomateriaalin lastaaminen onnistuisi optimaalisesti. Kauhan takareuna on suora, joten tasoitustöitä voidaan tehdä myös peruuttamalla suoraa takalevyä käyttäen.

Tasoituskauhan etureuna, kulutusrimat ja sivulevyjen yläreunat on valmistettu kovasta Hardox-teräksestä 150 mm:n syvyydeltä ja 16 mm:n paksuudelta. Kauhan reunassa on 5 mm:n karkea hitsauspinta.

Kauhan pohja ja sivut on tehty S355-teräksestä.