Yleiskauha 1,8 m, Trima

Vahva ja kestävä kauha, joka on vahvistettu profiilipuristetuilla sivuilla.

Lue lisää
893€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 26-ET2T18

Vahva ja kestävä 1,8 metrin kauha, jossa profiilipuristetut sivut ja Trima-kiinnitys

• Valmistettu 4 mm paksusta pelistä

• Ylimääräinen kulutuslevy kauhan alla, takana ja sivuilla

• Profiilipuristetut sivut

• Terä valmistettu 12 mm levystä

• Kauhassa paljon vahvikkeita

Yleiskauha on suunniteltu käsittelemään erilaisia materiaaleja ja tehtäviä. Sillä voidaan kuormata, siirtää ja levittää erilaisia materiaaleja, kuten maata, soraa, hiekkaa, lunta ja vastaavia. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja hyödyllisen eri töissä.

Yleiskauha on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi.

Kauha on valmistettu 4 mm paksusta peltilevystä, mikä varmistaa lujuuden ja kestävyyden tasaisen jakautumisen koko kauhassa.

Kauhan lujuuden ja kestävyyden lisäämiseksi se on vahvistettu ylimääräisillä kulutuslevyillä kauhan alla, takana ja sivuilla. Kauhassa on profiilipuristetut sivut. Kaikki nämä vahvistukset varmistavat luotettavan kauhan, joka kestää erilaisissa työolosuhteissa esiintyviä rasituksia.

Terä on valmistettu vahvasta 12 mm levystä. Tämän ansiosta sisäosa pystyy käsittelemään erilaisia materiaaleja ja säilyttämään terävyyden ja kestävyyden ajan mittaan. Monipuolisessa kauhassa on viistetty kulutusteräs.

Kauhassa on paljon pieniä mutkia, mikä minimoi muodonmuutos- tai taipumisriskin raskaan kuormituksen aikana ja pidentää siten tuotteen käyttöikää. Kauhan muotoilu auttaa vähentämään riskiä materiaalin juuttumisesta tai kerääntymisestä kauhaan.

Toimitetaan Trima-kiinnikkeen kanssa.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"B-26-ET2T20","category":"Maatalous/Kauhat/Yleiskauhat","price":"850"}
  • {"id":"B-26-ET3E13","category":"Maatalous/Kauhat/Yleiskauhat","price":"499"}