Yleiskauha 1,5 m, Euro

Vahva ja kestävä kauha, joka on vahvistettu ylimääräisillä kulutuslevyillä kauhan alla, takana ja sivuilla.

Lue lisää
744€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 26-ET3E15

Vahva ja kestävä 1,5 metrin kauha, joka on vahvistettu ylimääräisellä kulutuslevyllä

• Kartiomainen muotoilu

• Valmistettu 4 mm paksusta pelistä

• Ylimääräinen kulutuslevy kauhan alla, takana ja sivuilla

• Terä valmistettu 12 mm levystä

• Kauhassa paljon vahvikkeita

Yleiskauha on suunniteltu käsittelemään erilaisia materiaaleja ja tehtäviä. Sillä voidaan kuormata, siirtää ja levittää erilaisia materiaaleja, kuten maata, soraa, hiekkaa, lunta ja vastaavia. Tämä tekee siitä erittäin monipuolisen ja hyödyllisen eri työpaikoilla.

Yleiskauha on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja helppokäyttöiseksi.

Kellfrin yleiskauha on muotoiltu kartiomaisesti, mikä helpottaa materiaalin irrottamista purkamisen yhteydessä. Parantaa myös näkyvyyttä eteen leikkuuterän sivureunoissa.

Kauha on valmistettu 4 mm paksusta peltilevystä, mikä varmistaa lujuuden ja kestävyyden tasaisen jakautumisen koko kauhassa.

Kauhan lujuuden ja kestävyyden lisäämiseksi se on vahvistettu ylimääräisillä kulutuslevyillä kauhan alla, takana ja sivuilla. Nämä vahvistukset varmistavat luotettavan kauhan, joka kestää erilaisissa työolosuhteissa syntyviä rasituksia.

Terä on valmistettu tehokkaasta 12 mm viistetystä levystä. Tämän ansiosta sisäosa pystyy käsittelemään erilaisia materiaaleja ja säilyttämään terävyyden ja kestävyyden ajan mittaan. Monipuolisessa kauhassa on viistetty kulutusteräs.

Kauhassa on viistetty kulutusterä. Kauhassa on paljon pieniä vahvikkeita, mikä minimoi muodonmuutos- tai taipumisriskin raskaan kuormituksen aikana ja pidentää siten tuotteen käyttöikää. Kauhan muotoilu auttaa vähentämään riskiä materiaalin juuttumisesta tai kerääntymisestä kauhaan.

Toimitetaan Euro-kiinniikkeellä.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"B-26-ET2E18","category":"Maatalous/Kauhat/Yleiskauhat","price":"720"}
  • {"id":"B-26-ET2E22","category":"Maatalous/Kauhat/Yleiskauhat","price":"900"}
  • {"id":"B-26-ET3E13","category":"Maatalous/Kauhat/Yleiskauhat","price":"499"}