BG2003-paalipihti, Euro

Paalipihti Euro-kiinnikkeellä sekä rinnakkaisohjauksella tai ilman.

Lue lisää
971€ (1 133€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 20-BG2003E

Ruotsin myydyintä paalipihtiä on kehitetty entisestään!

• Suosittelemme BG2003-paalipihtiä sinulle, joka haluat helposti ohjattavat ja paaleja hellävaraisesti käsittelevät pihdit

• Nostaa enintään 1200 kg painavia pyöröpaaleja

• Pihtien rakenteen ansiosta pihdit tarttuvat paaliin parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi paaliin osuu aina pyöristetty kohta, mikä suojaa paalia tarpeettomilta vaurioilta

• Voit itse päättää helposti pultin irrottamisella käytätkö rinnakkaisohjausta vai et

• Vahva rakenne/runko

20-BG2002 förbättringar balgrip.jpg

1. Säädettävä sekä irtikytkettävä välitanko
2. Vahvike ylävarrelle
3. Vahvike alavarrelle
4. Väliputket vahvemman otteen ja tukevamman rakenteen aikaansaamiseksi
5. Varren korkeus 78 cm - parempi ote
6. Vahvempi rakenne
7. Suositeltu paalinkoko 80-180 cm

Meillä Kellfrillä on paras kokemus paalinkäsittelystä, mistä parhaina suosittelijoina toimivat tuhannet asiakkaamme. Tätä paalipihdin perusversiota voi käyttää maatilalla, jossa halutaan työskennellä tehokkaasti helposti ohjattavalla pihdillä ja jossa aikaa on käytettävissä rajallisesti. Tämä paalipihti on rakenteensa ylimääräisen haruksen ja vahvan runkonsa ansiosta luokkansa aatelia, sillä se tarttuu paaliin parhaalla otteella.

Paalipihdin rakenne estää muovipäällysteisten paalien turhat vaurioitumiset. Kouran varret koostuvat pyöreistä, saumattomista putkista. Kiinnitys runkoon on tehty vahvoilla, vääntöjäykillä, lämpövalssatuilla neliöprofiileilla, joissa on erityisen pyöreät kulmat. Tämän rakenteen ansiosta paaliin osuu aina pyöristetty kohta, mikä suojaa paalia tarpeettomilta vaurioilta.

Kouran varret ovat samansuuntaiset, mikä helpottaa traktorinkuljettajan työtä kuormauksen aikana. Puristusvoima on suunniteltu riittäväksi raskaimpienkin paalien käsittelyyn, ja raidetangon ansiosta molemmat kouran varret puristuvat yhteen paineella, joka jakautuu tasaisesti paalin eri kohtiin. Vaatimuksena on kaksitoiminen ulosotto traktoriin. Jos käyttäjä ei halua käyttää rinnakkaisohjausta, hän voi yksinkertaisesti poistaa toiminnon käytöstä irrottamalla yhden pultin.

Kellfrin pihdit ovat erinomainen valinta sinulle, joka arvostat suuresti paalinkäsittelyä, kun se on parhaimmillaan. Sopii myös neliskanttisille paaleille. Jos haluat täydellisen lopputuloksen neliskanttisten paalien käsittelyssä, suosittelemme neliskanttisia paalipihtejämme.

Paalipihdin mukana toimitetaan kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä, sekä kiinnike, joka sopii Euro-kiinnikkeeseen.

Valikoimassamme on myös kiinnikkeitä, jotka sopivat seuraaviin kiinnityksiin: Trima, Kolmipiste, tyypin 3 Ålö ja JCB.

Lisävarusteet:
- Pieni BM-kiinnike tai suuri BM-kiinnike

Liittyvät tuotteet

 • KAMPANJAT
  {"id":"B-20-BG2003T","category":"Maatalous/Paalinkäsittely/Paalipihdit","price":"783.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-20-BG2003SBM","category":"Maatalous/Paalinkäsittely/Paalipihdit","price":"972.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-20-BG2003E","category":"Maatalous/Paalinkäsittely/Paalipihdit","price":"783.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-20-BG2003LBM","category":"Maatalous/Paalinkäsittely/Paalipihdit","price":"891.00"}