Katettu sinkitty ruokintahäkki lampaille

Säädettävillä ristikkoaidoilla varustettu suurpaaliruokintahäkki, 22 paikkaa

Lue lisää
1 239€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 34-SFTN

Säädettävillä ristikkoaidoilla varustettu suurpaaliruokintahäkki lampaille

• 22 ruokintapaikkaa
• Sopii ø 120 cm pyöröpaaleille
• Säädettävät jalaskaaret takaavat tukevuuden
• Säädettävät rehuristikot
• Säädettävä katon korkeus
• Keräystaso – minimoi rehun hävikin

 

Päätimme jo varhaisessa vaiheessa järjestää lampaille oman ruokinta-aseman, jotta lehmät eivät stressaisi niitä ruokintapaikoilla. Lampaat syövät mielellään kuivaa ja hienoa heinää. Ne eivät pidä sateessa hapantuneesta heinästä, joten katto paalin päällä on lähes pakollinen, ja tässä häkissä se on. Muita häkin etuja ovat, että se on taloudellinen ja hygieeninen, lampaat eivät syö tallottua heinää ja mahdollisesti pudonnut rehu päätyy keräystasolle. Ostin ruokintahäkkimme Kellfriltä."

Ida, M.II.O Entreprenad AB. 

 

Kun ruokintahäkki on täytettävä, avaat takapäädyn ja nostat paalin sisään. Sivuaidat ovat säädettäviä, joten ne voi sovittaa paalin kokoon, ja myös rehun etäisyyden vähentäminen on mahdollista eläinten syödessä paalista. Aidoissa on keräystasot rehun hävikin minimoimiseksi. 

Katto on korkeussuunnassa säädettävä, joten voit säätää katon korkeutta suojauksen optimoimiseksi. 

Säädettävien jalkakaarien ansiosta ruokintahäkki pysyy tukevasti paikallaan ja voit säätää ruokintakorkeutta. 

Häkki siirretään puomilla varustetulla traktorin kolmipistekiinnityksellä. 

HUOM! Heinäpaalin ympärillä oleva muovikalvo/verkko on poistettava ennen käyttöä.

Toimitetaan asentamattomana.

 

Vähennä rehun hävikkiä
Kun ruokit lampaasi korsirehulla, rehua menee hukkaan melko runsaasti, ja ruokintahäkin käyttäminen on hyvä tapa estää rehunhukkaa.

Paranna lampaidesi terveyttä
Myös ruokintapaikan hygienia paranee, sillä pienennät lampaiden riskiä syödä osittain tallattua rehua. Terveys on pitkäaikainen investointi sekä taloudellisesti että ajan ja energian säästämisen kannalta. 

Oikea koko säästää aikaa
Tämä ruokintahäkki on erityisesti suunniteltu ø 120 cm pyöröpaaleille. Paalin laskeminen suoraan ruokintahäkkiin on tehokas tapa säästää eläinten ruokkimiseen kuluvaa aikaa. Koska halkaisijaltaan 120 cm olevat paalit kestävät kauemmin, täyttöväli on pidempi ja voit käyttää aikaasi muuhun; pitkäaikainen ja suosittu investointi. Tässä sinkityssä lampaiden ruokintahäkissä on 22 ruokintapaikkaa. 

 

  • {"id":"b-47-1321604","name":"Pyöröpaaliverkko, SlowFeeder","category":"Eläimet/Hevoset/Ruokintatarvikkeet","price":"147"}
  • {"id":"b-28-333340AM","name":"Maanvahvistus muovimatto","category":"Eläimet/Nautakarja/Laitumet","price":"3"}

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-34-SFZ","name":"Ruokintahäkki lampaille, 24 paikkaa","category":"Maatalous/Ruokintahäkit ja vasikkakarsinat/Ruokintahäkit lampaille","price":"300"}