Säädettävät trukkihaarukat 1,5 tonnia, Euro

Mekaanisesti säädettävä 1,5 tonnin trukkihaarukka, jonka laserleikatut kiinnikkeet sopivat Euro-kiinnikkeeseen.

Lue lisää
434€ (482€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 16-JPF2E15

Uusi päivitetty versio, uusi FEM-ripustus ja uusi näkyvyyttä parantava trukkihaarukan rungon muotoilu.

• Haarukan pituus 1200 mm
• Rungon leveys 1200 mm
• Mekaanisesti säädettävät haarukat
• Euro-kiinnike
• Enimmäispaino 1,5 tonnia
• FEM II A-ripustus

Markkinoiden edullisin mekaaninen trukkihaarukka uutena päivitettynä versiona. Alan standardien mukainen.

CE-merkitty, valmistettu laadukkaista materiaaleista. Toimitetaan yhdessä haarukan piikkien ja FEM II A -ripustuksen kanssa.

Haarukkatelineessä on säädettävät haarukat, joiden pituus on peräti 1,2 m, joten voit nostaa kuormalavan turvallisesti ja helposti koko pituudeltaan. Suurin kuorma 1,5 tonnia. Toimitetaan Euro-kiinnikkeen kanssa.

Tukeva ja kätevä nostoväline, sopii isoille ja pienille maatiloille

Vahva ja kestävä trukkihaarukka laserleikatuilla kiinnikkeillä. Ihanteellinen etukuormaajiin ja pieniin pyöräkuormaajiin. Sopii moniin eri työtehtäviin. Trukkihaarukan suurin kuorma on 1,5 tonnia.

Mekaaninen trukkihaarukkamme on kehitetty tarjoamaan täydellinen hallinta ja hyvä näkyvyys sekä kuormauksen että purkamisen aikana.

Kaikissa trukkihaarukoissamme/haarukkatelineissämme on CE-merkintä. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne toimitetaan täydellisenä haarukanpiikkien ja FEM-ripustuksen kanssa. Tämä tekee trukkihaarukasta tukevan ja antaa sille suuren nostokapasiteetin.

Säädettävät haarukat

Trukkihaarukan haarukat ovat manuaalisesti säädettäviä, ja ne on säädettävä työtäsi varten mahdollisimman leveään asentoon. Säädä leveys siirtämällä haarukka paikalleen. Haarukkatelineessä on valmiit paikat 10 cm:n välein. Haarukka on helppo lukita paikalleen yläpuolella olevalla lukitussalvalla.

Saat parhaan vakauden, kun vältät kuorman epätasaista jakautumista vaakasuunnassa.

Ympäristökuvissa on 1,5 tonnin trukkihaarukka Trimaan sopivalla kiinnikkeellä.

Liittyvät tuotteet

 • KAMPANJAT
  {"id":"b-16-JPF2E25","name":"Säädettävät trukkihaarukat 2,5 tonnia, Euro","category":"Maatalous/Trukkihaarukat/Säädettävät trukkihaarukat","price":"405.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"b-16-JPF2T15","name":"Säädettävät trukkihaarukat 1,5 tonnia, SMS/Trima","category":"Maatalous/Trukkihaarukat/Säädettävät trukkihaarukat","price":"350.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"B-16-JPF2E25H","category":"Maatalous/Trukkihaarukat/Hydrauliset trukkihaarukat","price":"810.00"}
 • KAMPANJAT
  {"id":"b-16-JPF2T25","name":"Säädettävät trukkihaarukat 2,5 tonnia, SMS/Trima","category":"Maatalous/Trukkihaarukat/Säädettävät trukkihaarukat","price":"405.00"}