Kivitalikko 2,0 m, pultattu Kolmipistekiinnitys

Kivikahvoissa on edessä koho/kivitasku, joka estää poimittuja kiviä putoamasta ulos.

Lue lisää
1 476€ Sis. ALV
Varatossa heinäkuu 2024
-
+
Tuotenro 16-SGB203PT

Kivikahva 2,0 m pultatulla kolmipistekiinnikkeellä

• Kyhmy/kivitasku etureunassa

• Korkea selkäosa ja taivutetut tangot ylhäällä

• Kaksi poikittaista profiilia takana

• 10 mm paksut sivulevyt leikattu yhdestä kokonaisesta levystä

• Pultattu kolmipistekiinnike

Kivikahvoissa on edessä kohouma, joka estää poimittuja kiviä putoamasta ulos

Kellfrin kivikourassa on harkittu rakenne, joka soveltuu hyvin kivien poimimiseen ja kuljettamiseen pellolta ja pelloilta tai oksien ja syljen kuljettamiseen.

Estä kivien putoaminen maata ja kiviä lajitettaessa kivikahvoissa on kivitasku edessä. Kivikahvan etuosassa on hitsatut tikut alemmalla tasolla, eduksi pellolla kiviä poimittaessa. Sinun ei tarvitse olla koko kivipitoa maassa.

Suunnittelu, jossa on kohouma edessä, antaa loistavat mahdollisuudet täyttää työkalu menettämättä siinä jo olevia kiviä. Kivitalikossa on korkea 85 cm selkänoja ja yläosassa taivutetut tangot, mikä antaa lisävastusta, jotta kivet eivät putoa traktoria kohti. Korkea selkänoja antaa myös mahdollisuuden ajaa ja käyttää kivitalikkoa säilörehua tai muuta irtonaista materiaalia ajettaessa.

Kivitalikossa on suuret sivulevyt, jotka on leikattu yhdestä kokonaisesta levystä

Kivien käsittelyssä syntyvän paineen ja korkeiden jännitysten kestämiseksi kivikahvoissa on vahva ja vakaa rakenne. Kaksi poikittaista profiilia kivikahvan takana antavat vakautta 30 mm:n pyöreille tangoille. Lisäksi sivut on leikattu kokonaisesta levystä, mikä antaa paljon vahvuutta kahvoihin. Tukevat sivulevyt, joiden paksuus on 10 mm.

Kivitalikkoa voidaan käyttää myös maan puhdistamiseen juurista, oksista ja muista esteistä, jotka voivat häiritä maataloustyötä tai maan valmistelua istutusta varten. Erilaisten materiaalien, kuten kivien, hirsien, roskien ja jätteiden kuljettaminen tilalla paikasta toiseen. Toinen yleinen käyttöalue on sen käyttö tasaisissa siiloissa ruohomassojen tasoittamiseen.

Etukuormaimeen tulevassa rungossa on pultattava kiinnike , joiden avulla voit vaihtaa ja vaihtaa kiinnikkeitä riippuen siitä, mikä työvälineteline sinulla on.

Kivitalikko toimitetaan pultattavalla kolmipistekiinnityksellä.

  • UUTUUS
    {"id":"B-16-7139","category":"Maatalous/Hitsattavat kiinnikkeet ja adapterit/Kiinnikkeet","price":"170"}

Liittyvät tuotteet