Energiapuukoura 180

Energiapuukoura laajentaa metsävaunusi käyttömahdollisuuksia.

Lue lisää
2 964€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 21-TK18

Laajenna metsävaunusi käyttöaluetta.

Vaihda tavallisesta kourasta Kellfrin energiapuukouraan noin kymmenessä minuutissa, ja laajenna samalla käyttömahdollisuuksia.

Helppo asennus ja käyttö, ei ylimääräisiä hydrauli- tai sähköliitäntöjä. Avaa koura - kun se on kokonaan auki, öljynpaine siirtyy ja avaa terän sekä kallistaa kouran ylös. Kun koura on kokonaan suljettu rungon ympärille, kaikki voima siirtyy terään, joka leikkaa halkaisijaltaan 18 cm:n puita, vesakoita ja halkaisijaltaan 30 cm:n pensaita.

Kun leikkuupiiri saavuttaa säädetyn maksimipaineen, kallistusmäntä vapautuu kaataen rungon kyytiin kuormattavaksi tai pinottavaksi myöhempää kuljetusta varten.

Toiminnot on helppo säätää käsin venttiileitä avaamalla ja sulkemalla, kaato- ja leikkuupiiri voidaan yksilöllisesti lukita kuormaamista tai kaadettujen runkojen katkomista varten.

Pientareet, peltosaarekkeet, ojat ja heikot maapohjat - hyödynnä energia ja paranna metsänhoidon nettotuottoa. Suojattu hydrauliikka ja tukeva rakenne takaavat häiriöttömän ajon.

Kuvissa näkyy vihreä energiapuukoura, tuote toimitetaan keltamustana.

  • {"id":"b-21-KR07","name":"Rotaattori 7","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsävaunut & lisävarusteet/Metsävaunun lisävarusteet/Rotaattorit","price":"305"}

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-21-TK15F","name":"Energiapuukoura 150","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsävaunut & lisävarusteet/Metsävaunun lisävarusteet/Energiapuukourat","price":"1531"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-21-TS","name":"Tukkisakset","category":"Metsä ja puunkäsittely/Metsävaunut & lisävarusteet/Metsävaunun lisävarusteet/Kourat","price":"47.00"}