Halkojat

Oletko kyllästynyt viettämään paljon aikaa ja käyttämään paljon vaivaa polttopuiden tekoon? Tutustu halkaisijoihimme laajassa tuotevalikoimassamme. Luotettava halkaisija on edullinen hankinta suhteessa sen tarjoamaan hyötyyn. Nopeuta polttopuiden jalostusta perinteiseen kirveellä halkomiseen verrattuna tuntuvasti, halkaise myös isot pöllit nopeasti ja vaivatta.

Laaja valikoima halkaisijoita

Meiltä löytyy juuri oikea klapikone tarpeisiisi: sähkö- tai traktorikäyttöinen halkaisin eri halkaisumitoilla heti varastosta. Valitse sopiva halkaisukone käyttövoiman ja halutun klapin pituuden perusteella.

Jos pääasiallinen tarpeesi on takkapuiden halkominen, pienempi kone riittää hyvin tarpeisiisi, kun taas puulämmitteinen kattila tarvitsee usein jopa 1m pituisen halkaisupituuden. Valitse halkaisija 2- tai 4-osaiseen halkaisuun tarpeen mukaisesti.

Useimmissa malleissa voit vaihtaa molempien halkaisutapojen välillä itse ilman erillisiä työkaluja. Jos pilkot omat polttopuusi, säästät paljon aikaa ja vaivaa Kellfrin halkaisijoilla. Säästät myös itseäsi ja työskentelet turvallisemmin kirveellä halkomiseen verrattuna.

Lue lisää
Suositellut
3 tuotteet