FLEX-AITAELEMENTTI – UUDEN SUKUPOLVEN AITAELEMENTTIJÄRJESTELMÄ

FLEX-AITAELEMENTTI – UUDEN SUKUPOLVEN AITAELEMENTTIJÄRJESTELMÄ

Olemme kehittäneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa täysin ainutlaatuisen kaikentyyppisille tiloille sopivan aitajärjestelmän. Tavoitteenamme oli kehittää joustava ja tukeva aitaelementti, joka on helppo vaihtaa ja muuttaa tarpeen mukaan. Saavutimme tavoitteemme, sillä uusi kätevä ja tukeva aitaelementtijärjestelmämme on joustavasti mukautettavissa. Olemme päättäneet kutsua tätä Flex-aitaelementtijärjestelmäksi. Uuden sukupolven aitaelementti!

 

Tämän uuden aitaelementtijärjestelmän avulla voit helposti rakentaa, muuttaa, pidentää ja vaihtaa osia ajan myötä ja tarpeidesi muuttuessa. Osat kootaan pystysuuntaisilla pulttiliitoksilla, mikä tekee aitaelementistä tukevan, kätevän ja helposti käsiteltävän. Flex-aitaelementit on valmistettu teräksestä, jonka kuumasinkitty pintakäsittely takaa pitkän käyttöiän ja korkean laadun.

 

Flex-aitaelementtijärjestelmä sopii moneen eri tarkoitukseen, ja sitä voidaan käyttää aitaelementtinä laitumella, pihatossa, kulkureiteillä, keräysaitauksissa, tallien ja navetoiden sisätiloissa, koiratarhoissa, karsinoissa, tilapäisinä häkkeinä tai aitojen portteina. Tällainen aitaelementti on hyvin monikäyttöinen.

 

"Kellfri on kehittänyt älykkään aitaelementtiratkaisun. Elementit ovat sekä monipuolisesti mukautettavissa että tukevia. Mielestäni parhaita syitä hankkia Flex-aitaelementtejä ovat niiden keveys, tukevuus, asennuksen helppous ja mukautettavuus eri leveyksille. Jo nimi "Flex-aitaelementti " kertoo kaiken."  - Roger Olsson, Norra Lötens Allehanda -tila.

 

Teemme paljon työtä loppuasiakkaiden kanssa, joten olemme lähellä heitä ja voimme ottaa asiakkaidemme tarpeet ja näkemykset huomioon. Ratkaisumme on ainutlaatuinen koko maailmassa, ja olemme hankkineet sille mallisuojan.
Fabian Hellgren
- Kellfrin tuotepäällikkö, Kellfri

FLEX-AITAELEMENTTI – ESIMERKKI KELLFRIN TUOTEKEHITYKSESTÄ

Kellfri kehittää omia tuotteitaan, ja usein tuotteiden idea perustuu joko asiakkaiden tai maanviljelijöinä toimivien Kellfrin työntekijöiden tarpeisiin. Flex-aitaelementtien kehitystyö kesti kolme vuotta alkaen ideasta siihen, että aitaelementit useiden vuosien testien ja parannusten jälkeen lanseerattiin Kellfrin maailmanuutuutena.

 

Kätevät teleskooppiset aitaelementit, jotka voi koota haluttuun mitoitukseen sopiviksi, ovat odotettu uutuus ja kestävä sekä taloudellinen vaihtoehto aitaelementtien aukoille.

 

Se on taloudellinen ja ympäristöystävällinen, kestävä ratkaisu, jonka avulla aitaelementit voidaan mukauttaa tarpeen mukaan. Aluksi elementti on ehkä asennettava 4,5 metriä leveään aukkoon. Mutta jos tilalle ostetaan suurempi traktori, portin mittoja on muutettava. Näimme tässä tarpeen uudelle tuotteelle, kertoo Kellfrin tuotepäällikkö Fabian Hellgren.

 

Teemme paljon työtä loppuasiakkaiden kanssa, joten olemme lähellä heitä ja voimme ottaa asiakkaidemme tarpeet ja näkemykset huomioon. Teemme myös läheistä yhteistyötä noin 30 testitilan kanssa.

 

Mallisuojattu ratkaisu jopa 8 metrin pituisena

Flex-aitaelementin pituutta voidaan muuttaa poistamalla tai lisäämällä osia, ja elementin suurin pituus on 8 metriä. Elementissä on myös teleskooppinen osa pituuden hienosäätöä varten. Myös vaurioituneen osan vaihtaminen on helppoa, jos porttia päin on esimerkiksi ajettu.

 

Ratkaisumme on ainutlaatuinen koko maailmassa, ja olemme hankkineet sille mallisuojan. Yli 6 metrin pituisille aitaelementeille suosittelemme hankkimaan aitaelementtiä vakauttavia ja kannattelevia varusteita, kuten tukipyöriä ja vaijeria.

 

Flex-aitaelementit tarjoavat kestävää logistiikkaa

Tietyn mittaisiksi hitsatuista putkikehikoista valmistettuja maatalouden aitaelementtejä on ollut kaupallisesti saatavana jo yli 40 vuoden ajan. Pituutta rajoittaa se, että yli viiden metrin pituisen aitaelementin rahti on erittäin kallis.

 

Kellfrin uusi Flex-aitaelementti toimitetaan osina kuormalavalla, mikä helpottaa logistiikkaa. "Litteät paketit" mahdollistavat tehokkaamman varastoinnin, alhaisemmat rahtihinnat ja pienemmät toimitusten ympäristövaikutukset.

 

Prosessi voi kestää kauankin

Uuden tuotteen lanseeraaminen on osa pitkää prosessia, jossa tuote testataan monissa eri testeissä.

 

Emme toimita mitään, joka on vain sinne päin. Aiemmin Kellfri keskittyi alhaisimpaan hintaan. Viimeisten kuuden–seitsemän vuoden aikana olemme keskittyneet laatuun ja panostaneet edullisiin tuotteisiin, jotka tarjoavat kestävää toiminnallisuutta ja laatua, Fabian sanoo lopuksi.

 

 

FLEX-AITAELEMENTTI – KOLME ERI PERUSMALLIA

 

25-FLEX150.png

Kiinteä aitaelementti (1,5 m osa))

 

 

25-FLEX110X.png

Kiinteä aitaelementti, jossa on kiertojäykkyyttä ja vakautta parantava vahvistettu vinotuki. (1,1 m osa)

25-FLEX150TG.png

Säädettävä teleskooppinen aitaelementti, jonka 95 cm pitkä teleskooppinen pää helpottaa pituuden säätöä. (1,5–2,45 m osa)

 

 

Pakettiratkaisut

Olemme helpottaneet valintaasi kokoamalla valmiita pakettiratkaisuja pituuden, erilaisten yhdistelmien ja ominaisuuksien mukaan.

 

Mikä aitaelementtiratkaisu sopii sinulle?

Aitaelementin valinta riippuu osittain eläintyypistä, esimerkiksi siitä, onko sinulla täysikasvuisia suuria eläimiä, kuten lehmiä, hevosia vai pieniä eläimiä, kuten nuoria eläimiä, vasikoita, lampaita tai alpakoita, jne., ja siitä, miten aitaelementtiä käytetään ja miten pitkä sen tulee olla.

 

Standard Flex voi olla hyvä järjestelmän alku nuorille tai pienempikokoisille eläimille. Jos sinulla on sekä suurempia että pienempiä eläimiä, Kombi Flex on hyvä valinta. Jos sinulla on suuria täysikasvuisia eläimiä, suosittelemme tukevaa ja vahvaa vinotuilla varustettua Kombi Plus Flex -mallia.

 

Jos haluat säätää aitaelementin juuri mittojen mukaiseksi, yhdistelmiämme ovat teleskooppinen aitaelementti kombi Flex tai teleskooppinen aitaelementti kombi plus Flex.

 

Jos haluat lisätietoja aitaelementtien valinnasta, voit soittaa osaavalle myyjällemme numeroon 020 7229130. Autamme löytämään sinulle sopivan ratkaisun.
 

Standard Flex

Kiinteät aitaelementit (1,5 m), jotka voi yhdistää eri pituuksiksi. . Voidaan koota 1,5–7,5 metrin pituiseksi.


Klassiset kiinteät aidat, joissa on suorat putket ja pystysuorat pulttiliitännät.

 

Standard Flex -elementtipakkaus on saatavana seuraavan pituisina:

• Aitaelementti 3,0 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 4,5 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 6,0 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 7,5 m, lue lisää täältä

 

25-F300.png

.

25-F600.png

Kombi Flex

Kiinteät aitaelementit (1,5 m) + vahvistetulla vinotuella (1,1 m) varustetut elementit. Voidaan koota yhteen 2,6–7,8 metrin pituisiksi.

 

Klassinen kiinteä putkiaitaelementti, jonka vahvistetut vinoputket lisäävät vakautta. Tämä on tukevin aitaelementtiratkaisumme. Olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti vinotukiin, jotka vahvistavat rakenteen kiertojäykkyyttä ja kantavuutta.

 

Kombi Flex -aitaelementtipaketteja on saatavana useina pituuksina:

• Aitaelementti 2,6 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 3,7 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 4,1 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 4,8 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 5,2 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 5,6 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 6,7 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 7,8 m, lue lisää täältä

 

25-F260.png

25-F520X2.png

Kombi Plus Flex

Kiinteät aitaelementtiosat (1,1 m) vahvistetulla vinotuella.;Voidaan koota yhteen 2,2–8,8 metrin pituiseksi.

 

Kiinteät putkiaitaelementit, joiden integroitu vinotukena toimiva profiiliputki parantaa vakautta. Tämä on tukevin aitaelementtiratkaisumme. Olemme kiinnittäneet huomiota erityisesti vinotukiin, jotka vahvistavat rakenteen kiertojäykkyyttä ja kantavuutta.

 

Kombi Plus Flex -aitaelementtipaketti on saatavana useina pituuksina:

• Aitaelementti 2,2 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 3,3 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 4,4 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 5,5 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 5,9 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 6,6 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 7,7 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 8,1 m, lue lisää täältä
• Aitaelementti 8,8 m, lue lisää täältä

 

25-F220X2.png

 

25-F440X.png

 

Teleskooppinen aitaelementti Kombi Flex

Kiinteät aitaelementtiosat + säädettävä teleskooppiaitaelementtiVoidaan koota 3,0–8,45 metrin pituiseksi.

 

Klassinen suorista putkista valmistettu kiinteä aitaelementti teleskooppiseen aitaelementtiin yhdistettynä on täydellinen ratkaisu, kun haluat mukauttaa aitaelementtiratkaisusi tarkasti. Teleskooppista aitaelementtiä voidaan pidentää 95 cm, joten se voidaan sovittaa aidan aukkoon.

 

Kombi Flex -teleskooppiveräjäpaketteja on saatavana useina pituuksina:

• Teleskooppinen aitaelementti 3,00–3,95 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 4,50–5,45 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 6,00–6,95 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 7,50–8,45 m, lue lisää täältä

 

 

25-F300TG.png

 

25-F600TG.png

 

Teleskooppinen aitaelementti Kombi Plus Flex

Kiinteät aitaelementit + aitaelementtiosat, joissa on vinotuet + säädettävä teleskooppinen aitaelementti. Voidaan koota 2,6–8,45 metrin pituiseksi.

 

Kiinteä aitaelementti, jossa on vahvistetut vinotukiputket yhdessä teleskooppisen aitaelementin kanssa on täydellinen ratkaisu, kun haluat mukauttaa aitaelementtiratkaisusi tarkasti. Teleskooppista aitaelementtiä voidaan pidentää 95 cm, joten se voidaan sovittaa aidan aukkoon.

 

Teleskooppisia Kombi Plus Flex -aitaelementtipaketteja on saatavana useina pituuksina:

Sisältää: FLEX110X, FLEX150TG

• Teleskooppinen aitaelementti 2,60–3,55 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 3,70–4,65 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 4,80–5,75 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 5,90–6,85 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 7,00–8,45 m, lue lisää täältä

 

 

Sisältää seuraavat osat: FLEX110X, FLEX150TG plus FLEX150 (klassinen putkiaitaelementti)

• Teleskooppinen aitaelementti 4,10–5,05 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 5,20–6,15 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 5,60–6,55 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 6,30–7,25 m, lue lisää täältä
• Teleskooppinen aitaelementti 7,40–8,35 m, lue lisää täältä

 

 

25-F410XTG.png

 

25-F480XTG.png

 

Paketit sisältävät aitaelementit. Kaikki osat voidaan yhdistää korotusprofiileihin, jos tarvitaan korkeampaa veräjäratkaisua. Korotusprofiileja, seinäkiinnikkeitä, lukkolaitteita, tukipyöriä jne. on saatavana lisävarusteina. Lisävarusteet löytyvät kunkin paketin kohdalta.

 

FLEX-AITAELEMENTIT ON TESTATTU KELLFRIN KOETILOILLA

Torastorps Dexter - ensimmäisen koetilan vaikutelma uudesta Flex-aitaelementistä

Osa työstä, jolla pyritään panostamaan edullisempiin tuotteisiin, tehdään yhteistyössä Kellfrin koetilojen kanssa.

 

Flex-aitaelementti on helppo mukauttaa sopivan kokoiseksi. Raskaampia lehmärotuja pitävän on ehkä hankittava FLEX100X-malli, joka on vahvistettu vinotuilla. FLEX150- ja FLEX150TG-aitaelementit olivat kuitenkin täydellisiä Dexterille, sanoo Skoonessa sijaitsevan Torastorps Dexter -tilan Anton Nilsson. Tämä tila on eräs Kellfrin uutta Flex-aitaelementtiä testanneista ja arvioineista tiloista.

 

Juuri nyt käytämme sitä noin 6,5 metrin pituisena heiluriveräjänä pihattomme sääsuojassa. Aion tilata myös uusia aitaelementtejä ja tehdä niistä kääntyvän karsinan kiinnittämällä ne yhteen 90 asteen kulmaraudoilla.

 

Suosittelen – vinotukien kanssa

Testaamiimme osiin ei sisältynyt vinotukia. Tällöin aitaelementti saattaa painua kokoon, jos sitä painetaan ylhäältä päin, esimerkiksi jos eläin nousee elementin päälle, mutta vinotuet estävät tämän. Luulen, että silloin portti sopii myös raskaiden lihakarjarotujen kanssa. Kokonaisuutena elementti ja saranat tuntuvat erittäin tukevilta ja niitä on helppo käsitellä, Anton sanoo lopuksi.

Norra Lötens Allehanda – Toisen testitilan vaikutelma uudesta Flex-aitaelementistä

Flex-aitaelementti on kätevä ratkaisu. Elementti on helppo koota haluttuun kokoon. Teleskooppiosa on kätevä. Olen keksinyt vain kaksi asiaa, joiden muuttamista olen suositellut Kellfrille. Muuten aitaelementtiratkaisu on erittäin fiksu, sanoo Roger Olsson Norra Lötens Allehandan tilalta Taalainmaalta. Norra Lötens Allehanda on myös yksi Kellfrin uutta Flex-aitaelementtiä testanneista ja arvioineista tiloista.

 

Näin aitaelementtiä käytettiin tilalla

Norra Lötens Allehandassa lehmillä ja hevosilla on pihatto, ja lisäksi tilalla on sääsuoja, jossa on syvät kuivikkeet.

 

Kesäisin osa lehmistä on luonnonniityillä. Flex-aitaelementit voidaan siirtää minne tahansa. Käytämme sitä laitumelle ja pois sieltä siirtymisessä ruokinnan yhteydessä ja suuressa katoksessa, jossa hevoset satuloidaan. Flex-aitaelementti voidaan avata sekä sisään- että ulospäin. Avautuminen on erittäin kätevää valita eläinten sijainnin mukaan. Aitaelementtejä on helppo käsitellä, eivätkä ne ole liian painavia. Lisäksi myös mittojen muunnettavuus on kätevä ominaisuus. Aion ostaa lisää näitä aitaelementtejä.

 

Suosittelee Flex-aitaelementtiä

Aitaelementin asentaminen on erittäin helppoa. Se käy muutamassa minuutissa. Suosittelen Flex-aitaelementtiä muillekin. Suurimmat edut ovat mahdollisuus mukauttaa omiin mittoihin, ja lisäksi aitaelementit ovat erittäin tukevia. Ne ovat suhteellisen painavia, mutta ne myös kestävät, jos eläin painaa niitä koko painollaan. Flex-aitaelementti toimii erittäin hyvin sekä hevosille että nautakarjalle, mutta se saattaa olla hieman liian harva lampaille, Roger sanoo lopuksi.