Pyörillä varustettu reunatrimmeri

Tehokas, helposti käsiteltävä reunaleikkuri nurmikon reunan tasoittamiseen. 

Lue lisää
458€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 27-EK351

Tehokas reunaleikkuri, joka pitää nurmikon reunat yhtenäisinä

• Säädettävä leikkaussyvyys, 4 asentoa

• Ergonominen työkalu 

• Euro 5 -moottori 

• Bensiinikäyttöinen, yksisylinterinen nelitahtimoottori

• Säädettävät pyörät edessä ja takana 

Leikkaa reunat ammattitason työvälineellä – Kellfrin reunaleikkurilla!

Nurmikoiden reunat asettuvat useimmiten sorateiden, pihojen ja muiden vastaavien viereen. Ruoho ja rikkakasvit kasvavat voimakkaasti ja nopeasti keväällä, kesällä ja loppukesästä. Näinä vuodenaikoina reunoja on syytä leikata jatkuvasti, jotta nurmikko ei pääse kasvamaan reunojen yli. Tätä reunaleikkuria käytettäessä on myös helppo havaita robottiruohonleikkurille tarkoitettu rajakaapeli. Näin se ei pääse leikkaantumaan vahingossa.

Kellfrin reunaleikkuri leikkaa ruohon, maan ja soran läpi. Käyttäjälle ei tule rakkuloita käsiin eikä selkä väsy, sillä tehokkaalla kolmikärkisellä leikkuuterällä varustettu kone tekee kaiken raskaan työn. Pihan väylät ja soraiset polut näyttävät tasaisen siisteiltä, kun reunat huolletaan kunnolla.

Mukauta reunaleikkurin ominaisuudet pihasi mukaan

Kun pyörät ohjataan ulos reunalta, terä kohdistuu täydellisesti linjaan ja leikkaa nurmikon reunan pois. Pyörien korkeutta voi säätää, joten leikkuri on helppo mukauttaa reunan korkeuteen. Etupyöriä voi säätää sivusuuntaisesti maasto-ominaisuuksien ja vakauttamistarpeen mukaan. Takapyöriä voi säätää korkeussuunnassa esimerkiksi silloin, kun reunat ovat erityisen korkeat.

Leikkaussyvyyttä on helppo säätää ohjauskahvasta, asentovaihtoehtoja on neljä. Myös pyörien korkeutta voi säätää reunaleikkurin rungosta. Leikkuuterän kulmaa voi säätää 25 astetta.

Reunaleikkurissa on turvakahva, jota on pidettävä alhaalla, jotta leikkuri toimii. Näin leikkaaminen sujuu aina turvallisesti. Moottori sammuu, jos ohjaustangon turvakahvasta päästetään irti. 

Vinkki! Puutarhanhoidossa reunaleikkurit soveltuvat hienosti myös robottiruohonleikkureille tarkoitetun rajakaapelin asentamiseen.

Kuten kaikki Kellfri-tuotteet, myös reunaleikkuri edellyttää turvallisuus- ja käyttöohjeiden noudattamista ja terveen järjen käyttöä. Näin reunaleikkuri pysyy käyttökelpoisena useita vuosia.

Liittyvät tuotteet