Lehti-imuri 21 hv

Tehokas lehtipuhallin, jossa on 21hv moottori, asennetaan traktorikärryysi.

Lue lisää
3 824€ (4 249€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 27-LVD670

Tehokas lehtipuhallin, jossa on 21hv moottori, asennetaan traktorikärryysi

• Täydellinen kunnalle, hallinnolle ja kirkoille

• Moottori 21 hv (15.5 kW 670 cc)

• Imuletku 3 m

• Tukevat kahvat

• Polttoainesäiliö 15 l

Tee puutarhatyösi tehokkaasti tällä lehtipuhaltimella, jossa on 21 hv:n Euro 5 -moottori. Lehtipuhallin on täydellinen kadun, pihojen, nurmikoiden tai muiden pintojen siivoamiseen. Sitä voidaan myös käyttää roskien tai tuoreen ruohon keräämiseen.

Tehokas moottori luo vaikuttavan imun, joka käsittelee kaiken lehdistä ja ruohonleikkeistä havuihin, kompostiin ja pieniin oksiin. Edistyneen impellerijärjestelmänsä ansiosta se muuttaa puutarhajätteen hienoiksi paloiksi, mikä helpottaa kuljettamista ja tyhjentämistä.

Säädettävät ulostulot antavat sinulle täyden hallinnan siitä, minne roskat putoavat, jotta voit täyttää kuorma-auton tai perävaunun helposti. Asennus kärryyn on helppoa, ja lehtipuhaltimella voit imuroida lehdet ja kevyen jätteen suoraan kärryyn. Tämä tekee siitä täydellisen työkalun viheralueiden, puistojen ja hautausmaitten tehokkaaseen siivoukseen.

Säädettävän ulostulon, varustettuna suojalla optimaalista täyttöä varten, sekä 3 metrin pituisen imuletkun tukevilla kahvoilla ja kovamuovisella suulakkeella, lehtipuhallin on käytännöllinen ja helppokäyttöinen kaikkiin puutarhatarpeisiisi.

Tekniset tiedot Lehtipuhallin 21 hv

Moottori: 21 hv (15.5 kW 670 cc) RATO R670

Äänitehotaso LWA: 101.2 dB (A)

Värinä käytettäessä: 12,68 m/s²

Polttoainesäiliön tilavuus: 15 litraa (Suosittelemme alkyylibensiiniä)

Moottoriöljyn tilavuus: 2 litraa, 10W-30

Käynnistystapa: Sähkökäynnistys

Paino: 167 kg

Kääntökulma: Enintään 25°

P x L x K: 1300 x 1000 x 760 mm

Imuletku: 10" x 3 m

 

Huom! Vain ulkokäyttöön. Lehtipuhallinta saa käyttää vain, kun se on asennettu esimerkiksi kärryyn, kuorma-auton lavalle tai vastaavaan.