Pyörillä varustettu ruohikkotrimmeri

Kätevä ja ergonominen pyörällinen trimmeri auttaa siistimään myös sellaiset paikat, joihin ei ruohonleikkurilla pääse.

Lue lisää
418€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 27-FT351

Valmista jälkeä nopeasti tehokkaalla, pyörillä varustetulla trimmerillä

• Vaivaton ohjaus suurten pyörien ansiosta
• Säädettävä leikkuukorkeus 38–76 mm
• Euro 5 ‑moottori
• Bensiinikäyttöinen, yksisylinterinen nelitahtimoottori
• Leikkuuleveys 546 mm

Arvokas apuväline useisiin erilaisiin tarkoituksiin

Pyörällinen trimmeri auttaa siistimään myös sellaiset paikat, joihin ruohonleikkurilla ei pääse. Erinomainen apuvälinen kotipihoille, talleille, kiinteistöhuoltoyrittäjille, puutarhoihin ja puistoihin.

Voit leikata ruohoa esimerkiksi rakennusten vierustoilta, sähköaitojen ja muiden aitojen alta sekä pylväiden ja puiden viereltä ja ympäriltä. Rikkaruohoja ja muuta ei-toivottua kasvillisuutta sisältäviä alueita on paljon. Korkeilla ja kapeilla pyörillä varustetut Kellfrin ruohotrimmerit soveltuvat vaativiinkin olosuhteisiin, sillä pyörät pitävät leikkuuajon aina tasaisena.

Ergonomia 

Pyörillä varustettu ruohotrimmeri on ainutlaatuinen ruohonleikkurin ja trimmerin yhdistelmä. Tavalliseen lantion korkeudelta käytettävään trimmeriin verrattuna tämä trimmeri on huomattavasti mukavampi selälle ja selän välilevyille. Se on myös tehokkaampi kuin useimmat markkinoilla olevat tavanomaiset trimmerit.

Käyttö

Leikkuukorkeutta on helppo säätää kulloisenkin maaston mukaan. Trimmeriä ohjataan työntökahvalla, jossa on myös koneen kytkin ja turvakahva. Turvakahvaa, jota kutsutaan myös kuolleen miehen kytkimeksi, on painettava alas, jotta ruohotrimmeri toimii. Tämä on turvatoimenpide. 546 mm:n leikkuuleveys siistii viheralueet tehokkaasti, ergonomisesti ja turvallisesti. Leikkurissa on myös sivusuoja.

Katso video aiempien malliemme käytöstä eri kohteissa. Tässä mallissa on useita suorituskykyparannuksia, kuten uusi Stage 5 ‑moottori.

Trimmerilanka on helppo vaihtaa näppärän lenkkikiinnityksen avulla. Noudata aina turvallisuusohjeita ja käyttöoppaan ohjeita ja käytä tervettä järkeä. Näin voit olla varma, että ruohotrimmerisi toimii huoletta useita vuosia.

  • {"id":"b-R27-FT51.001","name":"Trimmerin lanka 30 m","category":"Varaosat","price":"38"}

Liittyvät tuotteet